Original topic:

E-postaya ait önceki şifreyi nasıl öğrenebilirim

(Topic created on: 07-19-2025 12:03 AM)
35 Views
Ahmet102
Active Level 3
Options
Diğer

Arkadaşımın telefonunda iki tane e-posta acikti ve telefon çalındı.

çalındıktan sonra bir tanesini bilgisayardan da açık olduğu için kolaylıkla şifresini değiştirmiş ama diğer e-posta sadece telefonda olduğu için değiştiremedi eskiden 2 e-postaninda sifresi aynıydı şimdi bir tanesini değiştirdi diğeri kaldı ne yapmamız gerek var mı bildiğiniz . Normal olarak şifreyi unuttum bölümünden yapmaya çalıştığımızda telefon onayı istiyor telefonda çalındı herhangi bir SMS onayı ve benzeri bir seçenek çıkmıyor
12 Comments
GLX120
Expert Level 5
Diğer
Geçmiş olsun öncelikle, 2.hesabı bilgisayarda oturum açamıyor mu, şifresi aynı olduğu için illa sms mi istiyor eğer 2 adımlı doğrulama yoksa direkt şifre ile girebilmeli, 1.hesaba kurtarma e-postası olarak eklemiş miydi?
0 Likes
Ahmet102
Active Level 3
Diğer
Hocam simdi 2 e-postanin da şifresi aynıydı ve telefon calindiktan sonra arkadaşım şifreyi unuttu ,bir tanesi o an bilgisayarda acik oldugu icin şifreyi değiştirebilmiş , diğeri ise sadece telefonda açıktı ondan islem yapılamıyor, kurtarma e-postasıda acikcasi sormak aklima gelmedi. ama olsaydi o kadar şifremi unuttum yapmaya calisirken illaki karşımıza cikardi diye düşünüyorum.ayrica giris yapmaya calisirken sms falanda istemiyor sadece telefon onayi .altta baska bir yol dene bölümüde ayni şekil 😞
GLX120
Expert Level 5
Diğer
Anladım yani bu durumda pek birşey gelmiyor aklıma.