Resolved! Solved

Original topic:

Demo Mod

(Topic created on: 07-19-2020 06:30 PM)
784 Views
0x0001
Active Level 8
Options
Diğer

-Merhabalar-

-Geliştirici Seçeneklerinde bulunan -Demo Mod- Sizce Neden Var?
-Bilen- veya -Fikri- olan Lütfen Yoruma Yazsın.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Demo Modu, geliştiriciler için getirilmiş bir mod. Android Demo mod aktif edildiğinde bildirim çubuğunda ki bildirimler görünmez hale gelir, şarj dolu görünür vs. Örnekle anlatmak gerekirse geliştiriciler geliştirdikleri bir uygulamayı test ederken üstte ki bildirim çubuğun da ki bildirimlerin görünmemesini sağlamak için bu modu kullanırlar.

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim

Demo mod aslında telefon uyku moduna geçince yapılan tanıtım uygulaması. normal bir uygulamayla aynı şey. Ama normal bir uygulma cihaz ekranı kapatıldığında o kadar verimli çalışmıyor diye biliyorum

View solution in context

2 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Diğer
Demo Modu, geliştiriciler için getirilmiş bir mod. Android Demo mod aktif edildiğinde bildirim çubuğunda ki bildirimler görünmez hale gelir, şarj dolu görünür vs. Örnekle anlatmak gerekirse geliştiriciler geliştirdikleri bir uygulamayı test ederken üstte ki bildirim çubuğun da ki bildirimlerin görünmemesini sağlamak için bu modu kullanırlar.
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim

Demo mod aslında telefon uyku moduna geçince yapılan tanıtım uygulaması. normal bir uygulamayla aynı şey. Ama normal bir uygulma cihaz ekranı kapatıldığında o kadar verimli çalışmıyor diye biliyorum