0x0001
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-19-2020
06:30 PM
(Last edited
07-19-2020
06:30 PM
by
User0000005
) in
-Merhabalar-
-Geliştirici Seçeneklerinde bulunan -Demo Mod- Sizce Neden Var?
-Bilen- veya -Fikri- olan Lütfen Yoruma Yazsın.
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2020 06:37 PM in
Diğer
Demo Modu, geliştiriciler için getirilmiş bir mod. Android Demo mod aktif edildiğinde bildirim çubuğunda ki bildirimler görünmez hale gelir, şarj dolu görünür vs. Örnekle anlatmak gerekirse geliştiriciler geliştirdikleri bir uygulamayı test ederken üstte ki bildirim çubuğun da ki bildirimlerin görünmemesini sağlamak için bu modu kullanırlar.
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2020 07:08 PM in
Diğer
Merhaba kardeşim
Demo mod aslında telefon uyku moduna geçince yapılan tanıtım uygulaması. normal bir uygulamayla aynı şey. Ama normal bir uygulma cihaz ekranı kapatıldığında o kadar verimli çalışmıyor diye biliyorum
Demo mod aslında telefon uyku moduna geçince yapılan tanıtım uygulaması. normal bir uygulamayla aynı şey. Ama normal bir uygulma cihaz ekranı kapatıldığında o kadar verimli çalışmıyor diye biliyorum
2 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2020 06:37 PM in
Diğer
Demo Modu, geliştiriciler için getirilmiş bir mod. Android Demo mod aktif edildiğinde bildirim çubuğunda ki bildirimler görünmez hale gelir, şarj dolu görünür vs. Örnekle anlatmak gerekirse geliştiriciler geliştirdikleri bir uygulamayı test ederken üstte ki bildirim çubuğun da ki bildirimlerin görünmemesini sağlamak için bu modu kullanırlar.
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2020 07:08 PM in
Diğer
Merhaba kardeşim