cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Değişim kampanyası nasıl çalışıyor?

(Topic created on: 10-16-2024 11:02 PM)
158 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Diğer

Daha önce faydalanan oldu mu? Eski cihazı ne zaman ve nasıl gönderiyoruz? Bilgi verir misiniz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Evet ben 2hafta önce çarşamba aldım cihazı, eskisini o hafta sonu cmts alacaklardı easycepi arayıp salıya çektirdim daha sonra tekrar arayıp önümizdeki pazartesiyw çektirdim, kısacası evet değiştirebiliyorsunuz bende daha esksiini vermedim yani. Zaten yeni cihaz size ulaşında easyceptwn eposta geliyor linle tıklayınca tarih cihaz vs girme bölümünden ileri tarihide seçebilirsiniz. Ama sonradan değiştiredebilirsiniz arayarak.

View solution in context

5 Comments
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Yeni cihaz size ulaştıktan sonra birkaç gün içinde easycepten aranıyorsunuz, hangi tarihte gelicekleirni söylüyorusunuz İstanbul Ankara ve birkaç şehirde daha kapıda sat seçeneği var, yani kapıda cihazı inceleyip teklif veriyorlar kabuö ederseniz ücret hesabınıza aktarılıyor.
0serName
Expert Level 1
Diğer
Peki bu birkaç gün eğer istersek 1 hafta olabiliyor mu? Ben şehir dışındayım eve haftaya döneceğim. Nasıl yapsam acaba?
0 Likes
Solution
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Evet ben 2hafta önce çarşamba aldım cihazı, eskisini o hafta sonu cmts alacaklardı easycepi arayıp salıya çektirdim daha sonra tekrar arayıp önümizdeki pazartesiyw çektirdim, kısacası evet değiştirebiliyorsunuz bende daha esksiini vermedim yani. Zaten yeni cihaz size ulaşında easyceptwn eposta geliyor linle tıklayınca tarih cihaz vs girme bölümünden ileri tarihide seçebilirsiniz. Ama sonradan değiştiredebilirsiniz arayarak.
0serName
Expert Level 1
Diğer
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Ben öyle yaparım o zaman.
Melih_S24FE
Active Level 10
Diğer
Rica ederim ne demek🤗