Original topic:

Düz s25 kullanan arkadaşlar s25 alınır mı memnunmusunuz

(Topic created on: 11-21-2025 10:21 PM)
466 Views
GÜNcelleme9372
Active Level 4
Options
Diğer

Yoksa s26 önerirmisiniz sırf exynos diye almak istemiyorum işlemci çok zayıf olacak exynos 2600 yetersiz yaklaşık 3.8 ghz değeri veriyor diyorlar 2 nm çıkacak tek artısı o Samsung exynos yapamıyor s25 4.47 ghz sahip baya güçlü snapdragon sahip sizce s26 mı s25 mı oyun oynuyorum pubg gibi ne önerirsiniz s26 alsam s25 teki gibi performans verirmi exynos 2600 gönlüm s26 dan yana biraz güzel özelikleri var ama performans ta s25 çok güçlü ne önerirsiniz

22 Comments
axeno
Expert Level 5
Diğer
Önyargı ile ileri varamazsın.

2nm büyük bir verimlilik demek

S24 ile 2400 ilk defa iyi olabilecek potansiyele geldi. Tek sorun verimlilik ve throttle idi oda bu 2600 ile muhtemelen çözülecek.

Erken konuşmaya gerek yok ama muhtemelen 2600 ilk defa eksiksiz sd ve mediatek çiplerle ciddi kapışacak diye düşünüyorum.
Diğer
Tek bir sorum var s26 alsam o 3.8 ghz hızı s25 gibi hissettirir mi hızı 2 nm çıkacak diye öyle olursa alırım ya
axeno
Expert Level 5
Diğer
Ghz ile performansın cokta alakası yok. Düşük ghzde bile yüksek performans elde edilir zaten. Ama her modle üst üste koyuluyor performans o konuda dert etme.
Diğer
Tamam ya ben düz s26 alacağım birde fiyatı kaç TL olur birde kutudan one ui 8.5 ile çıkacak değil mi?
axeno
Expert Level 5
Diğer
8.5 ama fiyat gibi oynak birşeyi sorman mantıksız. Suan x fiyattan çıksa desem yılbaşından sonra x+2 fiyatta olabilir.
Diğer
Bak çok doğru bence gereken fiyat 60 k civarı 65 k üstü gelirse ben almam ya
Emirhan1337
Active Level 5
Diğer
Öyle bisey olmayada bilir illaha daha iyi işlemci olmaz biraz daha kötü olur bi sefer bataryası 5000 mah olur her şeyi aynı anda dengelemezler
Anonymous
Not applicable
Diğer
İlginç; biraz araştırma sonrası GHz değerinin 4.20 GHz olduğunu gördüm. Belki gördüğün bilgi yanlış olabilir; epeyde bazen yanlış bilgi girebiliyor.

Cevabımı görmedin sanırım, o yüzden buraya yazıyorum.
0 Likes
Diğer
Siliniyor duruyor anlamayadım kusura bakma reis her sitede 3.8 hızla çıkacağı söyleniyor chatgpt de öyle dedi ama tek gemini 4.70 üzeri çıkar dedi