cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Circle to Search ile Samsung Galaxy telefonlarda müzik arama📱👇🔎🎶

(Topic created on: 08-20-2024 12:54 PM)
547 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Google son zamanlarda kullanıcılara sunmaya başladığı cihazda veya yakınlarda çalan müzikleri tanımlamalarını sağlayan Circle to Search'ün içindeki yeni bir özelliği bazı Galaxy telefonlara yayılmaya başladı.

Bazı Samsung telefonlarında görünen Müzik Arama özelliği nasıl kullanılır 

Galaxy S23 kullanıcıları reddit,te yayılan habere göre telefonlarında Circle to Search'ün Müzik Arama özelliğini aldıklarını. Bu özelliğin 15,32,37,28 bu versiyonla geldiğini bildirildiler. Ancak, aynı uygulama sürümünü çalıştıran diğer kullanıcılar henüz yeni Müzik Arama özelliğine sahip değil. Bu nedenle, Google'ın bazı telefonlarda Müzik Arama'nın sunucu tarafı etkinleştirmesini başlattığı görülüyor.

image
Müzik arama 

Yukarıdaki ekran görüntülerinde görebileceğiniz gibi, telefonunuzda Arama Çevresi'ni etkinleştirdiğinizde, yakında bir müzik notu simgesine sahip yeni bir düğme göreceksiniz. Buraya tıklamak müzik tanımlama işlemini başlatacaktır. Cihazın kendisinde çalınan müzikle ve cihazınızın yakınında müzik çalmasıyla bu özellik çalışır. Şarkı söylerseniz veya sadece melodiyi mırıldanırsanız bile işe yarar.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar Shazam veya Soundhound gibi üçüncü taraf müzik tanımlama uygulamalarını yüklemek zorunda kalmazlar. 

Kaynak: SamMobile 

13 Comments
JustListen
Active Level 6
Diğer
Bende yok. Ne zaman gelir?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yavaş yavaş geliyor
JustListen
Active Level 6
Diğer
Sanırım shazamla devam edeceğim. Kütüphanesi olması benim için tercih sebebi.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Muhtemelen bu ay sonuna kadar gelmiş olacak
JustListen
Active Level 6
Diğer
İnşallah. Gelecek denilen şeyleri beklemekten yorulmaya başladım. Umarım dedikleri gibi ay sonuna getirirler.
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Gemini bu özelliğe sahip değil mesela Asistandan en büyük eksikliği bence budur
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Kesinlikle hocam. Benlik bir sorun yok tabi ama herkes benim gibi değil işte
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
A73'e gelmeyecek 😐