cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Circle to Search Samsung’un Gözdesiydi....

(Topic created on: a month ago)
355 Views
Siberizm
Active Level 4
Options
Diğer
Samsung’un One UI 6 ile tanıttığı sözde "Galaxy AI" özelliği olan Circle to Search, Samsung’un bir özelliği olmadığını umarım ki daha net bir şekilde açıklamıştır.

Neden mi böyle diyorum? CtS Honor cihazlara da geliyor.

image

Biraz Ateş Hattı tadında bir yazı olacak. Fakat artık şunu Samsung’un da kabullenmesi gerekli:

Circle to Search Samsung’un Galaxy AI'yı için geliştirilen bir özellik değil! Zaten bu özelliğin yapay zekayla hiç bir alakası bile yok.

Samsung’un en çok üzerinde durduğu 'AI özelliği' CtS Honor marka 3 modele verilecek. Yani Samsung’un öve öve bitiremediği Galaxy AI özelliği CtS başka bir markaya daha ulaştı.

Merak ediyorum yani hem AI'la alakası yok hemde Samsung’a özel değil niye bu kadar abartarak anlatıldı? İşiniz gücünüz boş zırva.

4 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Çok haklısınız hocam. Aynı şeyleri bende bi ara anlatmıştım galaxy al değil zaten sadece basit bir yazılım. Aynı işlevi google lens ilede yapabiliyoruz. İnsanlar her ne kadar Cts özelliğine galaxy al desede, gerçektende değil sadece pratiklik sunuyor o kadar. Ayriyetten android 14 ile gelen Cts özelliği samsung'un da olmuyor bunu ilk google getirdi çünkü onun bir yazılımı. İlerleyen zamanlarda xiaomi, vivo ve oneplus marka telefonlarada gelirse şaşırmayalım çünkü onlarında sistemi android. Android güncellemeleri olarak google kendi telefonlarına hangi özelliği getirirse başka markalarda bu yeni özellikleri kendi arayüzüne uygular. Örn. Al wallpaper özelliğini yine ilk google getirdi ama samsung bunu kendi arayüzüne göre uyarladı.
özgür_s21fe
Expert Level 1
Diğer
14tye de geldi yavaş yavaş bütün androidlere gelir muhtelemelen
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Circle to Search hiçbir zaman samsung a özel denmedi diğer firmalara geleceği zaten çıktığında belliydi (küçük puntoları kimse okumuyor) Türkiyede Teknoloji editörleri dinlemeyin 🤦 🤦

Galaxy AI olsaydı AI menüsünde yer alırdı 🤔 😀

Circle to serch alakasız bir yerde 😁1728659763980.jpg1728659764014.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Çizim yaptığı için olabilir ama dediğim gibi gerçek AI özellikleri fotoğrafta olduğu gibi
0 Likes