cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihaz Önerisi

(Topic created on: 09-08-2024 11:13 AM)
755 Views
s24_gerisirandom
Active Level 6
Options
Diğer

İPhone 11 VS A55 Hangisi mesela carx street gibi ağır oyunlarda kasmaz

72 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Benim için akıcılık önemli napayım arka kasası şuymuş buymuş vs
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
İşlemcileri sıcaktan yanıyor diye duymuştum. Yinede herkesin kendi kararı sonuçta.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eski model cihazlarda Evet öyle bir sorun vardı artık düzeltildi mesela bu poco X3 pro mu f3 pro mu ne O cihaz çok sorunlu bir cihazdı Artık yeni modellerde böyle bir sorun pek fazla olmuyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yani bilmiyorum Caner kardeşim dünya kadar para veriyorsun hadi s serisini geç a serisinin en iyi cihazını alıyorsun yine o kadar paraya sana 8 GB RAM veriyor mantıklı mı sence kutu içeriği boş hızlı şarj yok vesaire
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Android telefonlar olarak 8 gb ram az gelebilir ama başka markanın sistemleri için bu durum farklıdır. Ama samsung için 8 gb ram yetersiz derim. Ama iphone'da ise 6gb ram'e yeterli derdim. Benim düşüncem böyle Tolga kardeşim.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen öyle ben de onu diyorum işte Samsung için 8 GB RAM yetersiz Çünkü kendi arayüzü çok ağır çalışıyor Android zaten ağır çalışıyor ikisi bir araya gelince telefonda ister istemez kasmalar donmalar oluyor tamam xiaomi'nin arayüzü de çok düzgün değil ama adamlar 12 GB RAM veriyor fersah fersah kullan başka ek özellikler de veriyor tabii remin yanında sadece RAM için söylemiyorum
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Samsung politikaları gereği ram veya başka tür şeyler olarak yenilikleri her sene arttırmaz. Diyelimki mesela xiaomi seneye yeni orta segment telefonunu 16 gb ram'li olarak çıkarttı. Ama Samsung bunu 3 sene sonra anca çıkarır. Dediklerinde tabiki haklısın.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Maalesef öyle seveni vardır Ben bir şey demiyorum Ben de samsung'u seviyorum başka ürünleri olsun evime alırım beyaz eşyası olsun başka ürünleri olsun kliması olsun Ama telefonunu kolay kolay almam bundan sonra hani kimse bana kızmasın alınmasın ama ben böyle düşünüyorum dediğin gibi herkesin kendi görüşü
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Mesela ben hiçbir markayı falan fanboyluk yapacak kadar sevmem ama tarafsız konuşurum. Tabiki herkesin dediğin gibi kendi görüşü haklısın.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Beni en çok sinir eden şey Samsung da giriş segment cihazlarda çok fazla yazılım da kırpma yapıyor onu da bazı cihazlar da daha çok yapıyor mesela a13 ile a14 aynı değil bu konuda