cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum

(Topic created on: 06-14-2024 09:00 AM)
83 Views
EmirA34
Active Level 6
Options
Diğer
Yakın zamanda cihazımı S serisi bir cihaz ile değiştirmeyi planlıyorum fakat S22 fiyat uygunluğu sebebiyle gözüme çarptı S23 FE de güncel ama çerçeveleri çok kalın S23 30k fakat S24 ünde 7 sene güncelleme alacak olması ve Exynos 2400 ün performansının 8 Gen 2 den iyi olması dikkatimi çekiyor çok arada kaldım belki deneyimi olan ve bilgisi olan insanlara sormak istedim bir samsung kullancısı olarak şimdiden teşekkürler 
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam uzun ömürlü bir cihaz arıyorsanız dikkat etmeniz gereken hususlar aslında güncelleme desteği süresi ve işlemci performansı olabilir. Fiyatı uygun olup güncelleme desteği az kalmış bir cihaz almak bence mantıklı değildir. Elbette sizin kararınız farklı olabilir ve ben saygı duyarım. Ancak en az 3 yıl daha güncelleme alacak bir cihaz tercih etmenizi tavsiye ederim
EmirA34
Active Level 6
Diğer
S23 o konuda iyi gibi fakat biraz önce S24 FE haberini gördüm bekleyeceğim eğer umduğum gibi bir cihaz çıkmazsa S23 alabilirim güncellik konusunda
Anonymous
Not applicable
Diğer
FE Serisi genel olarak amiral gemisi FP ürünleri olurlar ve gayet başarılı olurlar. S24 FE serisininde başarılı bir iş çıkaracağımız düşünüyorum açıkçası
EmirA34
Active Level 6
Diğer
O zaman S24 FE yi de bekleyebilirim acelem yok zaten
0 Likes
Diğer
S serisi isterseniz eğer s24 serisinden bir cihaz alin. S23 plus işinizi görecektir. Kalem falan olsun isterseniz 24 ultra alabilirsiniz
0 Likes
EmirA34
Active Level 6
Diğer
Kompakt bir cihaz aradığım için S23 ü düşündüm yoksa 23 Plus veya 24 Plus benim için bir seçenek
0 Likes
Yavuz_S23
Active Level 9
Diğer
S23 ve s24 serisine bakın isterseniz. S22 serisi kronik sorunları olan bir seri.
EmirA34
Active Level 6
Diğer
S22 yi eliyorum o zaman teşekkürler
0 Likes
devlettc
Active Level 6
Diğer
S22 modeli ele gitsin kronik sorunları var alma onu.
S23 modeli tavsiye ederim bütçe yetiyorsa beklemeden Al gitsin bence.
S23 modeli alacak kadar param yok dersen de yer s23fe modeli tavsiye ederim.