cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazı Aldığınız Gibi Kullanmamalısınız!

(Topic created on: 09-03-2024 01:50 PM)
744 Views
Siberizm
Active Level 6
Options
Diğer

Dostlar bir çoğumuz cihazı aldığımız gibi kullanıyoruz. Varsayılan halde kurulu gelen One UI ile devam ediyoruz. Ancak kurulu gelen One UI'ı en az bir kez sıfırlayarak kullanmak daha iyi bir seçenek olabilir

〔Saçmalıyorsun Siberizm〕

Hayır saçmalamıyorum dostlarım. Cihazda halihazırda kurulu olan sürüm test betikleriyle beraber gelir. Yani üzerinde testler yapılmıştır. Bu bazı hatalara neden olabilir.

Örneğin Wi-Fi bağlantı sorunu, cihazın tam performans vermemesi, SIM algılama ve daha fazla arttırılabilir örnekli hatalarla karşılaşmanız muhtemeledir

Bu forumda genelde cihazı sıfırlama yöntemi önerilir. Karşılaşılan hata çözümü sıfırlamak olabilir. Ancak şu da bir gerçek ki sorun yaşayanların geneli cihazı aldığı gibi kullanıyor.

Cihazı sıfırlamanın garanti kapsamını bitireceğini düşünenler de var elbette. Fakat bu doğru değildir. Stok halde kullanıldığı takdirde garanti devam etmektedir.

Cihazı ilk aldığınız zaman kurulumları yapmadan önce cihazın şarjını doldurun. Sonrasında cihazı sıfırlamaya hazırlanın. Yedek gibi bir derdiniz de olmayacağından daha az sorunlu bir Android ve One UI deneyimi elde edeceksiniz

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Ben öyle yaptım şu zamana kadar 3 kere sıfırladım ve de optimizasyon olarak da iyi durumda öyle yaptığım için, yine de bilgilendirme için teşekkürler 💫🥰😊

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Güzel bir konu olmuş hocam eline emeğine sağlık 😊🙏ayrıca bir nokta da ben ekleyeyim burada

Mutlaka cihazla ön yüklü olarak gelen gereksiz uygulamalari da kaldırın bunlarda sistemi yavaşlatıyor

View solution in context

31 Comments
Solution
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Ben öyle yaptım şu zamana kadar 3 kere sıfırladım ve de optimizasyon olarak da iyi durumda öyle yaptığım için, yine de bilgilendirme için teşekkürler 💫🥰😊
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Rica ederim hocam 🙏🏻
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Ne demek herzaman
anusername
Expert Level 5
Diğer
Sonunda çıktı fırından gönderi 🗣🗣🗣
Diğer
🤑🤑🤑🤑
anusername
Expert Level 5
Diğer
Nerde siberizm orda doğru bilgi 🥰(emojiyi ironi niyetine koydum sırf siberizm hocayı gıcık etmek için normalde yorum ironi değil)
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Her zaman doğru olmayabilir elbette hocam 😂. (Inat değilmi bende seni daha fazla gicik ederim)
anusername
Expert Level 5
Diğer
Edin de görelim hocam🥰 bugün size kahve yok 🥰🥰🥰
Siberizm
Active Level 6
Diğer
Eminsindir mi .d