Original topic:

CES 2026

(Topic created on: 01-05-2026 05:09 PM)
4867 Views
SamsungCD
Community Manager
Options
Diğer

Samsung CES 2026 Fuarı Kapsamındaki “The First Look” Etkinliğinde “Hayatınıza Eşlik Eden Yapay Zekâ Dostu” vizyonunu paylaştı.

Yapay zekâ destekli yeni nesil cihazlar ve deneyimler, 7 Ocak’a kadar Samsung’un özel fuar alanında sergilenecek.

https://www.youtube.com/watch?v=MobwuLChSv8 

1024X512_App Push_2026_CES_HR_Samsung Members.jpg

13 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Diğer
👏
Anonymous
Not applicable
Diğer
👌
S24FEARUK
Active Level 7
Diğer
E inovasyon iste buzdolabin güncelleme alıyor
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Gidemesekte uzaktan takip ettim güzel yeni inavasyonlar vardı 😍
Akyüz
Expert Level 1
Diğer
Yeni cihazlar güzel
Diğer
👍👍👏
Diğer
Pek bir şey beklemiyorum😊
Diğer
Sayın moderatörüm ben bu gün randevu aldım samsung smart tutor ile uzaktan bağlantı ile pil sağlığına baktırmak istiyorum acaba galaxy watch 7 40mm SM-L300 model saatimin pil sağlığına nasıl bakılıyor saatte smart tutor uygulaması yok zaten desteği de yok benim talebim smart tutor wear os sürümü yayınlansın smart tutor uygulamasının ayrıca samsung kamera uygulamasıda yok google arama yok bunlarda güncelleme ile eklensin now bar galaxy A34 5G SM-A346E Galaxy tab A9 SM-X110 ve galaxy watch 7 40mm SM-L300 modelinde de çalışmıyor normal google bildirimi olarak geliyor bu sorunu düzeltin galaxy watch 7 40mm SM-L300 modelindeki aşırı pil tüketimi sorunu da çözün güncelleme ile A34 5G ve tab A9 SM-X110'da da var aynı sorun lütfen aşırı pil tüketimi sorunu kalksın galaxy cihazlarda türk kullanıcılar olarak bizde one ui ve Android beta test programına katılmak istiyoruz google play sistem güncellemesi eylül 2025'te kaldı gelmiyor sistem güncellemesi tabletimde de aynı sorun var google play store sistem güncellemesi sorununu da çözün ilgili birime iletin güncelleme desteği 7 yıla çıkarısın 7 yıl Android güncellemesi 7 yıl güvenlik güncellemesi desteği verilsin galaxy watch 7 40mm SM-L300 galaxy A34 5G SM-A346E ve galaxy tab A9 SM-X110 için 😊 🙏
RüyaA54
Active Level 8
Diğer
Ben aynayı çok beğendim allık ve ruj öneriyordu cilde göre 😊