ilkerd
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
Buds 3 pro'yu uzun süredir kullanıyorum. Para karşılığı olumlu veya olumsuz yorum yapan editörlerden farklı kendi deneyimlerini aktarmaya çalışacağım.
Beğendiğim özellikleri:
-Cihazdan uzak mesafede bile rahat kullanim. Telefondan çok uzakta bile kesintisiz ve kopmadan sesli görüşme.
-Uzun batarya ömrü
-Çok stabil bağlantı. Hem samsung hem de diğer cihazlara
-Düsük bas içeren müziklerde kaliteli ses
-Fiyat/performans ürünü
-Hayatımda şimdiye kadar duyduğum kulak içi kulakliklardaki en başarılı gürültü önleme. Ilk kez sokakta, caddede, trafikte bu kadar net ve gürültüsüz konuşabildim. Karşı taraf trafik gürültüsünde tertemiz sesinizi duyuyor.
Beğenmediğim Özellikleri:
- Bang olufusen beoplay ex kulaklığımın yarısı kadar kaliteli ses ancak veriyor
-Bass vurunca, sesteki detaylar kayboluyor
-Klasik müzik dinlemek keyifli ama mid uzeri sesler her müzikte hayal kırıklığı.
-Sesli cevirmen bir hayal kırıklığı ve onunla kullanmak için bu kulaklığı almak büyük pişmanlık.
-aynı anda birden çok cihaza baglayamiyorsunuz. Sadece birinde aktif oluyor.
-UHQ bağlantıda müzikte bitrate ve detaylar arttıkça bozulan ve asiri mekanik ses kalitesi. S24 ultra ve galaxytab 9 ultra da denedim.
-Kulaklik üzerindeki oledler gereksiz, çok daha fazla işlev katılmalı.
-Dokunmatik kontrolleri yetersiz ve mutlaka geliştirilmesi gerekli. butonlar ve kisisellestirmeler hayal kırıklığı. Gerçekten ihtiyaç duyduğunuz hiçbir özelliği atayamiyorsunuz. İki kulaklığın butonlarini bağımsız olarak kisisellestiremiyorsunuz. Umarım ileride gelişir diyeceğim ama buds 3 proya kadar geldi bu nesil.
Sonuç olarak mucize veya kaliteli ses veren harika özelliklere sahip bir kulaklık değil. Ancak fiyatına göre çok cok iyi. Anc muhteşem başarılı. Günlük kullanım için, yere düşürünce uzulmeyeceginiz ses kalitesi sokakta vs yeterli ideal bir kulaklık. Tavsiye olunur.
Teşekkürler.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
ilkerd
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 11:13 PM in
Diğer
Katılıyorum. Tüm gurultu engelleme özelliklerini anc altında tek satırda degerlendirmistim. Detaylar sizin ilettiginiz gibi.
4 Comments
strangers
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 11:09 PM in
Diğer
Katılıyorum bende kullanıyorum ama beğendiğim bi diğer özellik yapay zeka desteğiyle konuşurken artık kulaklıkta ne oynatılıyorsa sesi minimalize edip sesli sohbet veya konuşman bittikten sonra sesin düzeyini arttırması daha faydalı olanı Siren seslerini duyar duymaz sesi kesmesi bence gerçekten iyi bi özellik birde adaptif de kullanılınca ortam sesine göre kendisi anc yi ayarlıyor ve bazı ses dalgalarında baya bir anc yapıyor örnek olarak farkı anlaman için tabağa çatal bıçak koy o sesi nasıl kesildiği **bleep** edilebilir
Solution
ilkerd
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 11:13 PM in
Diğer
Katılıyorum. Tüm gurultu engelleme özelliklerini anc altında tek satırda degerlendirmistim. Detaylar sizin ilettiginiz gibi.
strangers
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 11:11 PM in
Diğer
Led tamamen görsellik bence görsel olarak güzel bir hava veriyor hatta akşamları açık olması gerektiğini düşünüyorum etkili olur mu bilinmez ama ışığı düşük ortamlarda kış aylarında insanlar çoğunlukla siyah tonlarda giyiniyorken en azından o ledler sayesinde orada olduğu anlaşılır hem insanlar hem araçlar için diye düşünüyorum
ilkerd
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 11:15 PM in
Diğer
Her seferinde manuel açmak gerekiyor ve ayar kaydetmiyor. Ayrica sokaklarda köpek fazla olunca akşamları dikkat çekmemek en güzeli 😂