cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds fe

(Topic created on: 10-28-2024 09:53 PM)
179 Views
TALHA-A54
Active Level 6
Options
Diğer

Samsung buds fe almayı düsünüyorum ve youtube da bir video izledim buds fe ile ilgili bu kulaklıgı kullanan bir kisinin kulagında yanmış ve kalıçı işitme kaybı yaşamış sizce almalımıyım bütçem fazla yok şuan da vatan bilgisayarda 1.5 bin tl ye satılıyo

10 Comments
TALHA-A54
Active Level 6
Diğer
Mikrofonu nasıl karşı tarafa net gidiyormu
TALHA-A54
Active Level 6
Diğer
Ben bu buds fe de yaşanan olaydan sonra bi ön yargım oluştu alsam mı almasammı diye bu arada hangi cihazı kullanıyorsun kopma veya bluetooth u kapama gibi bir sorun yaşadınmı ikisinide taktığında
TALHA-A54
Active Level 6
Diğer
Anladım teşekkürler
Diğer
Kardeşim merhaba;

Ben buds fe çıktığından beridir kullanıyorum ama hiçbir şekilde sorun yaşamadım o patlama olayı da yalandı kardeşim kulaklığın ucunu yakmışlar kendileri ve yeni bir cihaz alabilmek için yapılmış kısacası alabilirsin gönül rahatlığıyla inşallah 😊🙏
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 6
Diğer
Valla youtube da yabancı kisilerin videolarını da izledim yorumlarıni okudum birisi kulağı ısındıgını söylemiş ve daha kullanmamış ve bu olay yabancı kisiler de video yapmış
Diğer
Yeni cihaz alabilmek için yapılan bir yöntem bu bende niye yok o zaman knk ondan dolayı düzgün kullandığın sürece olmaz bile
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 6
Diğer
Valla bilmiyorum fotolarıda var internette Mikrofonu nasıl karşıya nasıl gidiyor ses
Diğer
Benimkinde gayet iyi gidiyor şöyle birşey var knk kullanıma göre diye birşey var dikkat etmek lazım
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 6
Diğer
Şuanda 1.5 bin tl ye vatan bilgisayarda satışta alıp almamakta kararsızım