cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro menager

(Topic created on: 03-01-2025 07:38 AM)
96 Views
0kan
Active Level 4
Options
Diğer

Yeni gelen güncellemeyi yükledim ama menager durduruldu hatası yine veriyor bunu düzeltememişler

10 Comments
GalaxyÖmer
Active Level 7
Diğer
Düzeltememişler değil widget one ui7 için güncellendi. One ui 6 da olduğumuz için hata vermesi normal ui7 ile sorun kalmicak
0 Likes
0kan
Active Level 4
Diğer
S7 edge kullanırken buds pro kullanıyordum onda hiç böyle sorun yaşamamıştım
0 Likes
0kan
Active Level 4
Diğer
One uı arayüzdür kulaklıklar belli android sürümüne ladar destekleyip çalışır buds 3 pro min android 10 ve üstünde çalışır öncekilerde android 7 ve üstü diyordu. Ekstra ses özellikleri one uı ile devreye giriyor
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Diğer
Sürüm olarak sıkıntı yok zaten android 10 yazıyor kutudada vede uygulama vs çalışıyor ancak widget tasarımı vs one ui 7 için adapte edildi s25 de denerseniz widget çalışıyor kontrol merkezine alınmıştı gördüğüm kadarıyla
0 Likes
0kan
Active Level 4
Diğer
Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde de yeni güncelleme gelecek kontrol sağlayın vs demişlerdi kulaklığı sadece 1 yazılıma göre güncellemek saçma olur diğer kullanıcılarda kullanabilmeli ekstra özellikleri yeni cihazda aktif etsin o önemli değil widgetin 6.1 sürümü bende çalışıyor
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Diğer
Kulaklıkların güncellemesi, kendi sürücüleri vb. için zaten her sürümde gelir. Kulaklığa gelen güncelleme, widget'ı düzeltmez; Wearable uygulamasının güncelleme alması ve optimize edilmesi lazım. Zaten durduruldu hatası widget yüzündendir; onu ana ekrandan silin, hata gidecektir.
0 Likes
0kan
Active Level 4
Diğer
Biliyorum silince hata kalmıyor bunu düzeltmeleri lazım
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Diğer
Yakında wearable ye güncelleme gelir büyük ihtimalle çözerler o zamana
0 Likes
0kan
Active Level 4
Diğer
Widgetin eski sürümünü yükleyince çslışnaya devam ediyor oto güncellemeyi kapatıyorum ama bir ara yine güncelliyor kendini
0 Likes