Original topic:

Buds 3 Pro hakkında.

(Topic created on: 08-28-2024 02:54 PM)
181 Views
Ütopik
Active Level 6
Options
Diğer

Kulaklığı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Ses kalitesi güzel. Kulakta duruşu güzel. Kulaktan düşme gibi birşey söz konusu değil. Karşı tarafa ses güzel gidiyor. Özellikleri de gayet güzel. Oyunlarda ses gecikmesi oldukça düşük ve alışınca hissettirmiyor. Bunların yanı sıra kulaklık kutusu kalitesiz hissettiriyor. Samsung yazısının görünmesini istememişler gibi. Daha görünür yerde olmasını tercih ederdim. Ayrıca kutu çizilmeye boyası atmaya başladı. Ön sipariş verirken hediye edileceği söylenen ve siparişe de ücretsiz eklediğim kılıf gelmedi. Samsung tarafından birkaç gün önce arandım ama hala bir sonuç çıkmadı. Kulaklık kutusu çizildiği için kılıf gönderseler bile önemi kalmadı. Samsungun klasik müşteri umursamazlığı işte. Aktif gürültü önleme özelliği de beklediğim kadar değil. Airpodslar daha etkili bence. Özetle daha kaliteli malzeme ve daha iyi müşteri deneyimi beklerdim. Saygılar.

1 Comment
Woéx
Active Level 4
Diğer
1.Parti Üretim Denk Geldiyse Çoğunda Kalite Sorunu Varmış Bence Samsung Mağazalarına Bi Danış İstersen