Resolved! Solved

Original topic:

Buds 3 Şeffaf Kılıf Hakkında

(Topic created on: a month ago)
137 Views
Chavellier
Active Level 7
Options
Diğer

Daha önce kullananlar varsa şeffaf kılıfta aşırı sararma oluyor mu? Veya beyaz renk silikon kılıf kiri belli eder mi?

image

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
tarik0708
Active Level 6
Diğer
Bende kullandım sürekli üstü çıkıp duruyor kilitli olan versiyonlarından almanı öneririm

View solution in context

Solution
EmreS25
Active Level 6
Diğer
kanka kullanıyorum, benim aldığım inanılmaz cuk oturuyor ve asla çıkmıyor, temizlemek için çıkaracaktım korktum, o derece sert oturmuştu, sararma konusuna gelirsek hem telefon hem buds için diyeyim, şeffaf kılıflarda en iyi markayı da alsan en **bleep** markayı da alsan sararır, birisi 1.5 2 ay daha geç sararır ama sararır, bu sebeple 1 tane pahalı bir şey almak yerine onun fiyatına 3 4 tane **bleep** al, sararınca çöpe fırlat, yenisini tak, bu sayede daha uzun kullanırsın 👏

View solution in context

4 Comments
tarik0708
Active Level 6
Diğer
Hiç iyi değil
Solution
tarik0708
Active Level 6
Diğer
Bende kullandım sürekli üstü çıkıp duruyor kilitli olan versiyonlarından almanı öneririm
Solution
EmreS25
Active Level 6
Diğer
kanka kullanıyorum, benim aldığım inanılmaz cuk oturuyor ve asla çıkmıyor, temizlemek için çıkaracaktım korktum, o derece sert oturmuştu, sararma konusuna gelirsek hem telefon hem buds için diyeyim, şeffaf kılıflarda en iyi markayı da alsan en **bleep** markayı da alsan sararır, birisi 1.5 2 ay daha geç sararır ama sararır, bu sebeple 1 tane pahalı bir şey almak yerine onun fiyatına 3 4 tane **bleep** al, sararınca çöpe fırlat, yenisini tak, bu sayede daha uzun kullanırsın 👏
EmreS25
Active Level 6
Diğer
bleep'li yerler de ucuz olanı al yazdım