Resolved! Solved

Original topic:

Bu Samsung adaptör orijinal mi?

(Topic created on: 11-20-2024 04:18 PM)
415 Views
aliysnm
Active Level 7
Options
Diğer

Başlıktada okuduğunuz gibi ben trendyoldan bir 25W Süper hızlı şarj adaptör aldım. Ancak bende birde samsung dan aldığım adaptör var ikisini de karşılaştırdım ancak içinden çıkan ses bile boş. Samsung'un sitesinden Garanti sorgulattığımda model numarası farklı çıktı. İade talebi oluşturdum sizce orijinal mi çakma mı?

image

image

image

Not;Rengi beyaz olan bana çakma geldi.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Deep_S22
Active Level 8
Diğer
çakma değil beyaz olan Gan 1 siyah olan Gan 2 (1. nesil 2. nesil)

View solution in context

Solution
Deep_S22
Active Level 8
Diğer
hem seri numarası farklı hem süper hızlı yazmıyorsa çakmadır iade et fazla gecikmeden ve kapağın kapandığı yerdede iz var orjinalde bunlara dikkat ediliyor defolu olsa bile geri dönüştürülüyor

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Solution
Deep_S22
Active Level 8
Diğer
çakma değil beyaz olan Gan 1 siyah olan Gan 2 (1. nesil 2. nesil)
aliysnm
Active Level 7
Diğer
Gen 1 gen 2 yi bende biliyorum ancak çok fazla **bleep** var aralarında mesela;üzerindeki basım gen 2 ye göre kalitesiz ve samsungun sitesinde farklı model numarası gözükürken kutuda daha farklı yazıyor ve çok ısınıyor.
Deep_S22
Active Level 8
Diğer
anladım dostum ama anlamanın en kolay yolu 25w destekliyorsa telefonun takınca süper hızlı şarj yazar hızlı şarj yazmaz
0 Likes
aliysnm
Active Level 7
Diğer
Hızlı şarj yazıyor sadece zaten bundan dolayı şüphelendim. [Telefon Süper hızlı şarj destekliyor]
0 Likes
Solution
Deep_S22
Active Level 8
Diğer
hem seri numarası farklı hem süper hızlı yazmıyorsa çakmadır iade et fazla gecikmeden ve kapağın kapandığı yerdede iz var orjinalde bunlara dikkat ediliyor defolu olsa bile geri dönüştürülüyor
0 Likes
aliysnm
Active Level 7
Diğer
Büyük ihtimalle çakma ve kutu içinden adaptör dışında hiçbir şey çıkmadı kağıt falan çıkması gerekiyormuydu? Garanti falan
0 Likes
Deep_S22
Active Level 8
Diğer
evet çıkması gerekiyordu ve barkod olması gerekiyor
0 Likes
aliysnm
Active Level 7
Diğer
Hiç bir şey çıkmadı barkod ise yok
0 Likes
aliysnm