Original topic:

Bu One UI 6.1 çok buglu be 😀

(Topic created on: 06-18-2024 05:59 PM)
220 Views
yns24u
Expert Level 2
Options
Diğer

Özellikle görev yöneticisine gir çık yaparken çok fazla animasyon hatası oluyor😕

24 Comments
Diğer
Evet o yuzden 5.1 devam
Anonymous
Not applicable
Diğer
5.1, kafa rahat 😎😎😎
S20feli5252
Active Level 6
Diğer
Hocam bizim zaten başka seçeneğimiz yok gibi 😅
Diğer
Aynen
0 Likes
Diğer
6.1 asla yapmam her güncelleme cihazı eskitiyor performansı düşüyor
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bende bir sorun yok istersen sıfırlama yap. Ben cihazı servise verdikten sonra telefon geldiğinde telefonu sıfırlamışlardı zaten sonrada one ui 6.1 kurdum belki o yüzden bende bir sorun yoktur. Ve one ui 6.0'da gördüğüm bazı hatalar one ui 6.1 güncellemesi ile düzelmişti. Bu arada arka kapağı değiştirdikleri için arka kapakta şuanlık bir açıklık yok sende son durum nedir peki?
yns24u
Expert Level 2
Diğer
Bi ara müsait olursam sıfırlarım yalnız bir türlü Whatsapp sohbetlerimi nasıl yedekleyeceğimi bulamadım onu halledersem sıfırlarım. Bende de örneğin Samsung Klavyenin çökmesi ile ilgili bir hata vardı 6.1 ile düzeldi. Arka kapak arada yine biraz açılıyor ama eskisi gibi bir açıklık değil. El ile biraz bastırınca birkaç günlüğüne düzeliyor. Özellikle telefon düşünce arka kapakta gevşeme oluyor elimle hallediyorum 😀
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Whatsap'ın ayarlarına gir yedekleme bölümünden yedekle daha sonra rahatlıkla sıfırlayabilirsin 😁
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Diğer
OneUI 5.1 devam diyenleri dinlemeyin. OneUI 6.1 güncellemesi ile OneUI 5.1 ve 6.0'da olan birçok hata giderildi. Eğer OneUI 6.1'e güncelleyip hatalarla karşılaşırsanız, telefonu yedekleyip temiz kurulum yapın. Sorunların yüzde 99'u çözülecektir.