Original topic:

Blur efekti

(Topic created on: 04-16-2026 08:14 PM)
473 Views
OğuzS25Iphone16e
Expert Level 5
Options
Diğer

Şimdi benim anlamadığım birşey var 🤔 apple liquid glass yaptı samsungta ona karşılık olarak liquid glass'ın çeyreği kadar olamayan bluru yaptı her nekadar dandirik olsa da 👍🏻 sorum şu neden apple'ın youtube'unda kendi özelliği olmamasına rağmen heryerde blur var ve animasyonlar çok daha iyi? Hadi animasyonlar zaten her zaman samsungta kötü ama zaten tek özelliği blurken neden samsungun aksine apple'da bu var ve samsungta tabiri caiz ise bir halt yok...

15 Comments
narcosis
Expert Level 5
Diğer
Samsung da olan iphone da yok her iki tarafta da eksikler var iphone kullanicilari da privacy bizde niye yok diye isyan ediyor 😂 bu işler böyle
Diğer
Twitter'da hic öyle birşey görmedim... inovasyon inovasyondur ama çoğu kişi için privacy displayin apple'ın işe yaramaz kamera tuşundan farkı yok
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Diğer
Kardeşim ben yıllardır iphone kullanıyorum 15pro max'ten gectim yani 26ultra harika bir cihaz olmuş şuan için memnunum
Diğer
Ben s26 ultranın nasil bir cihaz olduğundan bahsetmiyorum zaten samsung sistem optimizasyonunda, animasyonlarda, akıcıklıkta rakiplerinden geride ve bunun düzeltilmeso gerek 👋
trn92
Active Level 6
Diğer
Ya güzel kardeşim yanlış anlama da senin başka işin yok mu telefon aşağı telefon yukarı al o zaman apple da sal şu grubu ya
Diğer
Samsungun eksiklerinden bahsediyorum 🤦 kullanıcı feedback vermezse satıcı da olduğu gibi devam eder aldim zaten apple merak etme sen trn
trn92
Active Level 6
Diğer
Kardeşim takma kafana bu kadar ya samsungu appledan devam et şirket sahibi değilsin sana katılmıyor değilim haklısın da sürekli giriyorum sen samsung gömüyon boşver kral takma bu kadar
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
YouTube zaten bulanık ki Android tarafında da ? 1776361282556.jpg
Diğer
Ios cihazlarda video player'a kadar heryerde blur var
0 Likes