cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bixby routines senaryolar hakkında

(Topic created on: 01-11-2022 08:30 PM)
177 Views
HikmetGven4TR
Active Level 7
Options
Diğer
Evime geldiğimde WiFi açık mobil veri kapalı ve Bluetooth acik gibi bir senaryom var ve Windows bağlantısı istiyorum açılmasını ve evde yok iken kapanmasını istiyorum. ama yapamıyoruz galiba olsa güzel olurdu .

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba HikmetGven4TR,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
TabS7ege
Active Level 8
Diğer
Routines özelliğini ben de çok kullanıyorum, aradım ve bulamadım windows bağlantısını açıp kapama özelliği. Size ek bir sorum olacak, evden dışarı çıkınca çalışması üzerine bir rutin kurdum (bluetooth, mobil veri, konumu açıyor), eskiden çok iyi çalışıyordu ama şimdi bluetoothu açıp kapayamıyor. Yeni rutinler ile denedim olmadı, eski rutini sildim yenisini açtım yine olmadı. Sizde de bluetooth ile alakalı sorun oldu mu?
0 Likes
HikmetGven4TR
Active Level 7
Diğer
Hayır doğruluğu iyileşir ile kullanıyorum hepsini WiFi ağına yaklaştığım an görevler yerine geliyor WiFi den uzaklaştığım da kapanıyor falan sorunsuz çalışıyor.
0 Likes
TabS7ege
Active Level 8
Diğer
Eskiden bende de öyleydi de sonradan ne olduysa bluetooth u açıp kapayamamaya başladı. Teşekkürler cevapladigin için
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba HikmetGven4TR,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes