cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby hakında

(Topic created on: 11-07-2024 11:38 AM)
156 Views
ben006
Expert Level 5
Options
Diğer

Bixby gönderisi açanlar a NE YORUM NE BEĞENİ ATMAYIN silinsinler. Samsung bir ürün tanıtırken hiçbir zaman Bixby ile ilgili bir Türkçe dil demedi. İlk çıktığı zamanda şimdi de benim gibi 3-4 kişi, en eskiler zorladık ama bu konu hakkında yine de bir şey denilmedi. YAPAY ZEKA S24 ile tanıtılırken denildi, Bixby hakkında hiçbir şey denilmedi. Şimdi gelip BOT hesap gibi günde en az 10 kez gönderi açmayın. BURADAKİ yöneticiler yanıtsız kalmasın diye ezbere konuşuyor ve önemlisi Siri kullanan kaç kişi var ki? 10 kişiden 2 kişidir. Samsung asistanı için alıyorsanız saçma oluyor.

Ve Not ben cok dedim kulanıcılara aldırıs edilmedi gelmeyecek diye 
6 Comments
HeraLDik_S24U
Active Level 9
Diğer
Merhaba kardeşim, bixby kullanmasını biliyormusun?
Fatihh
Active Level 7
Diğer
Ben İngilizce bildiğim için çok **bleep** ve aktif olarak kullanıyorum. Ama Türkçe gelirse arkadaşlarımla ve ailemle olan etkileşimin artar çünkü onlar ing bilmiyor onlara mesaj falan yazdıramıyorum ..
HeraLDik_S24U
Active Level 9
Diğer
İşte bixby kullanan bir arkadaş ve adaş..

Türkçe olsa aradaki üçurumu bilecek biri..
Fatihh
Active Level 7
Diğer
Ahh ah sorma.. o kadar çok işime yarıyor ki telefonu kontrol etmekte anlatamam ama işte insanlar ile etkileşimde ve iletişimde işe yaramaz anca birini aratıp hoparlörü açtırabiliyorum
0 Likes
samsung43
Active Level 4
Diğer
Bu söylediklerine katılmıyorum kardeşim bot hesap nedir Yani söylememi de çok yanlış geliyor bana insanlar fikrini dileğini arzusunu istediği kadar burada açık bir şekilde konuşabilir ki söyledikleri şey Mantıksız bir şey değil Sonuçta ben de bir bixbiyi kullanmıyorum ama gelirse de fena olur mu Hayır olmaz ben de belki kullanabilirim Belki ben de bir şeylerden faydalanabilirim Yani bu insanların isteklerini arzularını bu şekilde çöpe atmak Bence doğru değil tabii ki bu benim fikrim
semihyazici
Active Level 7
Diğer
Ben bixby ile ilgili bir talep mesajı attığımda bana gelip şu saçma yazıyı yazarsan sana ağır konuşurum. Hem bilgisiz birisisin hem de fikir sahibisin.