cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

🇹🇷 》 Bixby'e Türkçe dil desteği istiyoruz.. #6

(Topic created on: 04-25-2025 08:41 AM)
166 Views
LordTaiLo
Expert Level 1
Options
Diğer

image

Bixby'e Türkçe dil desteği istiyoruz. (Yazımızın altıncı günü.)

Umuyoruz yazılarımızın bir etkisi olur ve bir açıklama gelir. (Gelmezse devam edeceğimden emin olabilirsiniz, Samsung.)

image

Yıl olmuş 2025, artık Türkçe dil desteği gelmeli ve50.000, 60.000, ..., 80.000 TL+'lık cihazlardan bahsediyoruz. Lütfen sesimizi duyun, bu kısıtlamaları hak etmiyoruz.

Artık dil desteği gelmeli.

Mesaj olarak yazmak isteyenler:
Merhabalar, 

Bixby'e Türkçe dil desteği istiyoruz. (Yıl 2025 olmasına rağmen hala dil desteği vermemeniz çok kötü.) 

Kullandığımız cihazlar artık ucuz cihazlar değil, bazı şeylerden mahrum bırakılıyoruz. Bixby'e Türkçe dil desteğinin gelmesini sizlerden rica ediyoruz. 

Bu konu hakkında geri cevap bekliyoruz, teşekkürler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
AYQUT
Active Level 4
Diğer
Merhaba,

Bixby için Türkçe dil desteğinin artık sunulmasını talep ediyoruz. 2025 yılına gelmiş olmamıza rağmen hâlâ bu desteğin eklenmemiş olması gerçekten üzücü.

Kullandığımız cihazlar artık yüksek teknolojili ve pahalı ürünler. Ancak Türkçe dil desteği olmadığı için bazı özelliklerden yararlanamıyoruz. Bu durum kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor.

Bixby'e Türkçe dil desteğinin bir an önce gelmesini önemle rica ediyoruz.

Konu hakkında geri dönüşünüzü bekliyoruz. Teşekkür ederiz.

Bu makaleyi yazdım

View solution in context

4 Comments
KrDdS23
Active Level 7
Diğer
AlfaTürk hocamızın gönderisini okudunuz mu acaba? Okumamış gibisiniz de
LordTaiLo
Expert Level 1
Diğer
Okudum, zaten ben bunu gündeme devamlı getirdiğim için destek olarak o da globale yazdı. (Sağ olsun, var olsun…)

Desteğini esirgemeyen güzel insanlardan birisi, bazılarının aksine… ❤… (Beğeni veya yorum yapmak istemeyen kişilerden bahsediyorum… “Olumlu veya olumsuz, her zaman destektir… Destekte bulunanlara teşekkür ederim…”)
AksiyonluEmir
Active Level 5
Diğer
Ben biraz İngilizce biliyorum ama bende isterim.
Solution
AYQUT
Active Level 4
Diğer
Merhaba,

Bixby için Türkçe dil desteğinin artık sunulmasını talep ediyoruz. 2025 yılına gelmiş olmamıza rağmen hâlâ bu desteğin eklenmemiş olması gerçekten üzücü.

Kullandığımız cihazlar artık yüksek teknolojili ve pahalı ürünler. Ancak Türkçe dil desteği olmadığı için bazı özelliklerden yararlanamıyoruz. Bu durum kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor.

Bixby'e Türkçe dil desteğinin bir an önce gelmesini önemle rica ediyoruz.

Konu hakkında geri dönüşünüzü bekliyoruz. Teşekkür ederiz.

Bu makaleyi yazdım