cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby, Galaxy AI'ya entegre edilecek! Bixby için Türkçe dil geliyor! [Son durum]

(Topic created on: 08-29-2024 11:45 AM)
1305 Views
Options
Diğer

Herkese merhaba.

Biliyorsunuz dünden beri Bixby Türkçe dil desteği ve Members için kişileri engelleme özelliği hakkında uğraşıyorum. (Engelleme özelliği için post açmış bulunmaktayım.) 

Aslında benim amacım sadece Alman topluluğuna sormaktı. Fakat ip adresini başka bir yere bağlayınca (Konum Almanya görünüyor.) Fransız topluluğuna gittim ilk önce. Ondan sonra tekrardan VPN ile bağlanıp Alman topluluğuna gittim. İki toplulukta yardımcı oldu (iki topluluğa da buradan çok teşekkür ederim) ilgilendiler benimle. (Türk olduğumu falan söyledim bir sıkıntı çıkarmadılar.) Aslında Kore topluluğuna soracaktım da post açamıyordum. Muhtemelen post açabilirim artık deneyeceğim tekrar eğer açabilirsem post mutlaka Kore'ye de soracağım. 😀

Fransız topluluğunda şöyle bir yanıt aldım; 

image

Yani bu da demek oluyor ki Türkçe de entegre edilecek Bixby için. Yıllardır beklediğimiz o şey geliyor gibi hissediyorum. Yolun sonuna geldik 😀

Ee hocam burda gelecek diller yok nerden çıkardınız Türkçe'nin geleceğini diyeceğinizi biliyorum. Alman forumundan da şöyle bi yanıt aldım. (Tam konuşmalar) 

image

image
Yukarıdaki ilk Almanca mesajda bu arada Bixby hakkında bilgim yok falan felan diyor. 

image

image

Adam Türkçe bilmiyor bu arada. Sağolsun daha iyi anlayabilmem için Türkçe yazdı çeviri ile alta. Buradan adama extra teşekkürlerimi sunuyorum. 😀

Adamın attığı linkte Almanca bir makale vardı. Onu çevireyim hemen sizler için. 

image

Yani. Bixby, Galaxy AI'ya entegre edileceği için Türkçe olma olasılığı çok yüksek. Hadi inşallah diyelim. 

Allah'tan ümit kesilmez.

Son kez umutlanıyorum umarım gelir. 

Okuduğunuz için teşekkürler. 
55 Comments
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Bixby henüz pişmesi gereken bir yemektir. İnanılmaz bir tasarıma sahip becerisi de çok iyi ancak Google Asistan kadar etkili değil
Diğer
Türkçe olmadığı işte. Bixby çok iyi bir asistan. Fakat Türkçe olmamaaı en büyük eksiği maalesef.
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Bence sorun sadece dil desteği değil hocam. Ben B2 seviyesinde İngilizceye sahibim. Asistana verdiğim emirleri Bixby'e verdiğim eksik birşeyler hissediliyor. İkisinede İngilizce emirler veriyorum fakat sonuç Bixby tarafında tatmin edici değil
Diğer
Hmm. Anladım teşekkür ederim.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Google asistan devri kapandı artık hocam gemini desek daha doğru olur artık 😀
Diğer
Ben hala Google asistanı tercih ederim, gemini hâlâ cihaz üzerinde tam kontrole sahip değil
Anonymous
Not applicable
Diğer
Anladım dediğim gibi ileride gemini daha da iyi hale gelir diye düşünüyorum 👍👍
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Emin olun hiç doğru olmaz hocam. Gemini sadece internetten araştırma yapan beceriksiz birşey. Şu kişiyi ara diyorum ekran kilitliyse hoparlörde ararken ekranı aç diyor. Bunu yaparkende arkada Asistan kullanılıyor. Şu uygulamayı aç diyorum Asistan kullanılıyor. Bunu kendi üzerinde yazarak gösteriyor bu benim görüşüm değil. Açık açık Asistan kullandığını belirtiyor. Dinleme yeteneğine sahip değil bir kaç kelimeden sonra otomatik olarak işliyor. Circle to Search getirdiler yine Asistan kullanıyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Anladım hocam ilerde gemininin daha da iyi olacağını düşünüyorum 👍👍