Original topic:

Biraz alakasız bir soru

(Topic created on: 03-14-2026 12:00 AM)
200 Views
S21Fan-TabS8plus
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba arkadaşlar, evdeki internete fiber dönüşüm yapıldı fakat internet kesildi. 1-2 saate gelir dediler fakat 12 saatte değişen bir durum yok. İnternette aradığımda herkesin başına geldiğini gördüm. Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi? Ne kadar süre internetsiz kaldınız?

12 Comments
smels
Active Level 7
Diğer
Başıma gelmedi ama ben olsam sessiz kalmazdım hangi firma sağlıyorsa onları arayıp konuşmanız lazım 12 saate kadar varan hizmet kesintisi emin değilim ama yasal hak doğuruyor olabilir kaldı ki yıl olmuş 2026 ne demek 12 saat boyunca internet vermemek biz kendimiz 20/10 mbps kullandığımız interneti 1000/50 olacak şekilde yükselttik gram kesilme yaşamadık
ozgurkaya
Active Level 10
Diğer
3 aydan beri düzensiz olarak internette çalışmayan insanlar var haberin olsun bazen 3-4 günde bir gelip gidenler var 12 saatimi lafını yapıyorsun
Diğer
Öyle demeyin çok etkiliyor. İnternet üzerinden televizyon alıyoruz o da yok.
smels
Active Level 7
Diğer
Şaka herhalde :) fatura bir dakika bile gecikse üzerine faiz koyan şirketler bunlar. Ayrıca hiç kimse buna katlanmak zorunda değil bu zamana kadar kimse ses çıkarmadığı için bu hale geldi işler. Pazarlamaya gelince ünlülere parayı basıp reklamda oynattırmayı biliyorlarsa reklamını yaptığı (sözde) hizmeti adam gibi vermeyi de bilecekler bilmiyorlarsa bu işi de yapmayacaklar
ozgurkaya
Active Level 10
Diğer
Kesin bakım var ya da modemde sıkıntı var sen tekrar bir ara ya da Twitter'dan yaz görecek bir şekilde onlar sana geri dönüş yaparlar
0 Likes
Diğer
Yok bakım yok bakır kabloları söküp fiberoptik kablo takıyorlar. Tekrar aradım merkezden internet sinyali verilecek denildi. Ben sadece ne kadar sürüyor onu merak ettim
ozgurkaya
Active Level 10
Diğer
Genelde plansızdır ne kadar süreceğini söylemezler geçen baz istasyonu arızası vardı bizim burada ne zaman sonuçlanacağını dedim onlar da bir sonuç söylemediler çalışanların keyfi bekleme süreleri var
Diğer
Doğrudur hocam
0 Likes
FS_alpha
Expert Level 5
Diğer
Çalışma yapıyoruz diyip İnterneti kestiler. 24 gün internetsiz kaldık. Bir baktık ki aradılar bu ayki faturanız ödenmedi dediler. E tabii ödemedim inetrnet sağlanmadı bize neyse sorduk soruşturduk. Ne öğrendik biliyor musunuz? 24 gün boyunca sözde teknik aksaklıklardan dolayı hiç çalışma yapılmamış. Boşuna kesmişler. Bu yüzden faturayı ödemek zorundaymışız. Ödemedik tabii hakkımızı aradık

Size de benzeri olmuş. Sizin de böyle saçma sapan sebeplerle internetinizi kesip geri gelecek diyip getirmiyorlar. Hakkınızı arayın. Bu pislikler ile davaya kadar gidin cimer, tüketici hakem heyeti neresi varsa başvurun. Yoksa İnternetsiz bırakırlar ortada.