Original topic:

Bir Ebru Elektronik Rezaleti Daha

(Topic created on: 09-19-2025 11:03 PM)
362 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar pek yoktum Members'da. Tekrardan burada olmak güzel ama konu pek iç açıcı değil maalesef. Anlatayım hemen:

Buds 2 Pro kullanıcısıyım arkadaşlar. Bu aralar pilin hızlı bittiğini farkettim. 5 saat gitmesi gereken kulaklığım yaklaşık 3 saat gidiyor ve ayrıca kutunun da şarjı hızlı bitiyordu. Geçen ay Members üzerinden kulaklığım için tanılama testlerini yapayım dedim. Birde gördümkü kulaklığımının pil sağlığı zayıflamış ve Members uyarı veriyor.

image
Buds 2 Pro pil testi

Zaten son zamanlar şarjım az gidiyordu ve bu şekilde de sorunu pekiştirmiş oldum. Kulaklığı alalı 1.5 yıl olduğu için garantisi devam ediyordu. 

Bursa merkezde oturmadığım için kulaklığımı kargolayıp Ebru Elektronik'e gönderdim. Yaklaşık 2 haftada onarımı yapılıp elime ulaştı. Kulaklığımın sadece şarj kutusunu değiştirip geri yollamışlardı. Members üzerinden test yaptığımda sorunum devam ediyordu. Bunun üzerine kulaklığımı tekrardan kargolattım ve servise gönderdim.

Aradan yaklaşık 1 hafta geçti ve beni aradılar. Sol kulaklıkda çatlak var deyip saçma sapan bir bahane sundular ve kulaklığımı garanti dahilinde onaramayacaklarını söylediler. Halbuki bu kulaklıkların tekinde sorun yok, ikisininde şarjı hızlı bitiyor zaten. Bunu onlara söylediğimde kulaklığın herhangi bir parçasında bir sıkıntı olduğunda kulaklıkların tamamı garanti harici olarak değerlendirilir gibi akla mantığa uymayan saçma sapan bir cevap verdiler. Halbuki çatlak sadece sol kulaklıkta var ve bunun bataryalarla hiçbir alakası yok. Ki dediğim gibi o zaman sağ kulaklıkta nasıl batarya sıkıntısı oluyor? Gerçekten aşırı saçma ve bunu utanmadan açıklamaya çalışıyorlar. Para çıkacak ya günün sonunda tüm dertleri o bunların. O benimle görüşen arkadaşa da söyledim sizi THH'ye vereceğim diye. Hakkınız, kullanın dediler. Tabikide kullanacağım hakkımı. Güzellikden anlamazsınız zaten siz. İlla marka değerinizi, itibarınızı zedeleyeceğiz anca ondan anlarsınız siz.

Neyse arkadaşlar aşırı sinirimi bozdu bunlar. Üst üste 2 kere servise gönderdim ve 1 aydır kulaklığımı kullanamıyorum. İyice mağdur oldum zaten ve üstüne böyle saçma sapan şeylerle muhattap oluyorum. 3 sene önce de yine bu Ebru Elektronik'ten mağdur olmuştum. M51 kullanıyordum o zaman. İlla bi arıza çıkaracaklar ya zaten. İsterseniz 3 sene önceki yaşadığım sıkıntıyı profilimde geriye giderek bulabilirsiniz. Orada yine detaylıca anlatmıştım herşeyi. Neyse...

Evet yaşadığım mağduriyet bu şekilde arkadaşlar. Akşam akşam sizi de meşgul ettim kusura bakmayın. Tabikide bunları THH'ye şikayet edeceğim. Ama sizdende biraz tavsiye almak istiyorum. Samsung'a mail de atacağım ama tam olarak hangi e-postaya atacağımı ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Ayrıca başka tavsiyeleriniz de varsa duymayı çok isterim.

Şimdiden teşekkür ederim, sağlıklıcakla kalın😊

20 Comments
Diğer
Çok geçmiş olsun Halid'ciğim
Tez zamanda inşallah çözüme kavuşur 🌹😊
Görüşmeyeli nasılsın 😊
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
İnşallah Korkmaz kardeşim sağol
İyi gidiyor şükür bu tarz insanlarla uğraşmasak daha iyi olacak tabikide 😄
Sen nasılsın nasıl gidiyor 😊
Diğer
Rica ederim kardeşim 😊
Yapacak bir şey yok yaa maalesef..
İyiyim bende kardeşim Allaha şükür 😊
Bende s10 kullanıyorum artık bi nevi adaş sayılırız 😂😂
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
Sayılırız tabii ya aynı yılda çıkmış 2 amiral gemisi daha ne olsun 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Off yaa yine bir Ebru Elektronik sııkıntısı REZALET BİR SERVİSS

Samsung.com üzerinden destek kısmından mail var atabilirsin
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
Vallahi abi ya 3 yılda 2 mağduriyet rezalet gerçekten.
Tamam abim oradan yapayım o zaman teşekkür ederim.
BURSAŞK
Expert Level 5
Diğer
Şimdi benim parmak izi sensörüm bozuk ebru elektriğe götürsem mi sıkıntı yaşar mıyım sence ?
Adanaliisot
Expert Level 1
Diğer
Yaşarsın muhtemelen , gönderme 😄
BURSAŞK
Expert Level 5
Diğer
Bi sensör değişecek yani ondada bozmazlar birşeyi herhalde 😄