cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bilmişlik Taslama! [Ateş Hattı #25]

(Topic created on: a month ago)
383 Views
Siberizm
Active Level 4
Options
Diğer

Nabıyonuz? Aslında uzun süredir denk geldiğim ama dün patlak verdiğim bir olay var. İnsanlar sırf bilmiş görünmek için lafı anlamadan yorum yapıyor. Anlamadan yorum yapınca birde ona oturup lafı anlatmaya çalışıyorum. Bu sefer onu da hiç anlamıyor.

『LÜTFEN SUS』

Bak anlamıyorsun tamam. Anlatıyoruz onu da anlamıyorsun. Kendinde yorumlayıp cevap veriyorsun. Senin burada yaptığın bir iddiayı çürütmek değil. Yani başlattığın seviyeli bir tartışma değil burada milleti sinir edip kendi egonu tatmin etmen.

Burada gayet seviyeli tatlı tartışmalar dönüyor. Belki de sende bunu yapmaya çalıştın. Ama açıkça hiç birşey araştırmadan burada bilmişlik taslamaktan başka birşey yaptığın yok. Bilmediğin şeye yorum yapma. Anlamıyorsan iddiayı çürütmeye çalışma. Cidden sinir bozucu ve tatlı bir tartışma değil 
41 Comments
Diğer
Bu postun Şahin Abi için açıldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Boşa yemin etmeeee 😂 onun için açılmadı. Onu kaale bile almıyorum. Gereksiz saçma bir tip
Diğer
Haa anladım teşekkür ederim bi an Şahin abi sandım XD
+999999
VedatA545G
Expert Level 2
Diğer
Kimse şahine takmıyor zaten gereksiz saçma sapan eleştiriyor kötülüyor bende kaale almıyorum
Diğer
Kaale almamak en iyisi. Neyse bende artık şunu salacağım uzatmaya başladığımı hissediyorum. Boş yere uzatmanın bir lüzumu yok.
ηefthγs
Active Level 5
Diğer
Ateş Hattı serisi neden hep haklı çıkıyor 😂
Siberizm
Active Level 4
Diğer
😂🙏🏻
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Bir konuda fikir yürütmek ve bunu öne sürmek evet güzel bir şey doğru ise zaten sorun yok ama yanlış ise dersin ki haa eyvallah bu yanlışmış bende öğrenmiş oldum

Ama yanlış olan bir konuda sürekli doğruymuş gibi diretmekte çok saçma hayır doğrusu bu dersin geçersin ama karşındaki hala inatla hayır esas doğrusu bu der yanlış olduğunu bile bile işte bu çok komik bir durum
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Hocam diyorum ya bilmiyor anlamıyor ama inatla kendi fikrini öne sürüyor. Yani ne kaynak belirtiyor ne başka birşey ben böyle diyorum diyip konuşuyor. Sinir vozucu