cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Biliyorsunuz 2 3 aya andorid 15

(Topic created on: 08-09-2024 10:16 PM)
611 Views
ben006
Expert Level 5
Options
Diğer
Gelecek ama cogu sitelerde otomatik telefon modelleri eklenmektedir ama her gördügunuz yazılara inanmayın almayacaklar 

Ornek a serisi a 02 a32 a52 a52s ve a72 gibi

Nedeni ise soyle s22 tanıtılırken sadece s21 ve sonrası 4 buyuk alacak dediler 2021 yılında cıkan orta sekmen ve alt sekmen almayacak dediler o sebep ten 3 buyukte kaldılar 
Aynı s10 ailesi andorıd 12 alırken a serisi almadıgı gibi 
31 Comments
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Sonra niye ios daha iyi. Niye acaba
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
Aple de 50 cesit model varmı 🤔
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
İşte iyiki yok 🤙🏻
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
O sebeple reklam yapmana gerek yok 😀
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Reklam değilde bi güncelleme konusunda bile bukadar probleme yol açtığı için samsungun 50 çeşit model çıkarmasını bi savunma gibi söylemek yerine sizde eleştirebilirsiniz. Neden gereksiz yere 50 çeşit model çıkarıyor demek samsung fanboyluğunuza zarar vermez yani 😅😄
ben006
Expert Level 5
Diğer
Apple dikatim cektı 6 veya 7ayda bir veren guncellrmd aylık veriliyor artık onceden dalga gecilirdi and tarafından biz and muyuz aylık alalım diye guvenilirlik konusunda taviz vermiyolardı
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Aylık güncelleme vermesi kötü mü. Evet veriyor ve sadece güvenlik değil arayüz içinde sürekli geliştirmeler yapıyor. Sadece güvenlik güncellemesinde sürüm yükselmez biliyosun. Şuan apple'ın her güncellemesinde sürüm yükseliyor. En son dün geldi mesela ios 17.6'dan 17.6.1'e yükseldi 1 ay içinde
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
İste zamanında aple kulanıcılar and ile dalga gecerdi bu konuda onu belitmrk istedim sadece
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Diğer
Ya androide ayda bir güvenlik güncellemesi geliyor sürüm yükseltmesi değil. Ikisi aynı şey değil ki. Ayrıca android ayda bir vericem dediği güvenlik güncellemesini bile yeri geliyor 3 ay vermediği oluyor. Ve ayrıca sözde ayda bir vericem dediği o güvenlik güncellemesini düzenli olarak ilk bir iki sene vermeye çalışıyor ve daha güncel cihazlar çıktıkça senin elindekine daha az vermeye başlıyor güvenliği bile
0 Likes