Alpointernet
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-29-2024 08:43 PM (Last edited 02-29-2024 09:00 PM ) in
DiğerGöstereceğim yöntem ile bu olayı herhangi bir telefonda elde edebilirsiniz.
Ayrıca bu göstereceğim şeyin aod ile alakası yok, direk olarak iphonelardaki gibi ekranın açılmasından bahsediyorum.
Öncelikle bir makro programı edinmeniz lazım. Ben bu adımlarda "macrodroid" kullanacağım ama eğer sizde hali hazırda kullanığınız varsa onu kullanabilir, veya başka bir program kullanabilirsiniz. (Ayrıca modlar ve rutinler uygulamasında ekran açma olmadığı için onu kullanamıyoruz)
1. Öncelikle "+" butonu ile yeni bir makro oluşturuyoruz.
2. "Tetiklemeler" kısmında, cihaz etkinlikleri bölümünde "Bildirim"i buluyoruz.
3. Ayar seç kısmında "bildirim alındığında" ve "herhangi bir uygulama"yı seçiyoruz.
4. Sonraki yerde isterseniz kendinizce özelleştirmeler yapabilirsiniz, ama şuan bunu anlatmaya gerek yok, direk olarak "tamam"a basıyoruz.
5. "Eylemler" kısmında, ekran bölümünde "ekranı aç/kapa" seçeneğini buluyoruz.
6. Burada ise ekranı aç seçeneğini seçiyoruz. Ama gördüğünüz gibi burada 2 tane ekranı açma seçeneği var. Bu yüzden burada deneme yanılma yapıp hangisi daha iyi çalışıyor veya çalışıyor mu onu bulmanız lazım. Şahsen bende 1. seçenek çalışmadı, ondan 2. (alternatif) kullandım ve sorunsuz çalıştı.
Tüm işlemler bittiğinde makro böyle gözükmeli.
Bundan sonrasında makroya bir isim verip alttaki tamamlama butonuna basıyoruz. Bu şekilde işlemimiz tamamlanmış oluyor. Az önce de dediğim gibi, eğer seçtiğiniz seçenek olmaz ise diğerini deneyin.
Umarım bu yazımın faydası dokunur:)
4 Comments

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-29-2024 10:48 PM in
Diğer
macrodroid nerden indirebilirim
Alpointernet
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-29-2024 10:51 PM in
Diğer
play store?
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-29-2024 11:21 PM in
Diğer
Bunun yerine direk glimpese indirsek yine aynısı olmuyor mu?
Alpointernet
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-29-2024 11:26 PM in
Diğer
Denemedim ama o da kullanılabilir gibi gözüküyor. Bu yöntemde kısaca elimdeki malzemeyi kullandım. Zaten bu program bende vardı ondan araştırma yapmadım.