cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bildirim Gelince Ekranın Açılması

(Topic created on: 02-29-2024 08:43 PM)
520 Views
Alpointernet
Expert Level 2
Options
Diğer

image

Bu aralar bu konuyla alakalı birçok post görüyorum, ondan dolayı bunu kökten çözmek en iyisi.
Göstereceğim yöntem ile bu olayı herhangi bir telefonda elde edebilirsiniz.

Ayrıca bu göstereceğim şeyin aod ile alakası yok, direk olarak iphonelardaki gibi ekranın açılmasından bahsediyorum.

Öncelikle bir makro programı edinmeniz lazım. Ben bu adımlarda "macrodroid" kullanacağım ama eğer sizde hali hazırda kullanığınız varsa onu kullanabilir, veya başka bir program kullanabilirsiniz. (Ayrıca modlar ve rutinler uygulamasında ekran açma olmadığı için onu kullanamıyoruz)

1. Öncelikle "+" butonu ile yeni bir makro oluşturuyoruz.

2. "Tetiklemeler" kısmında, cihaz etkinlikleri bölümünde "Bildirim"i buluyoruz.

image

3. Ayar seç kısmında "bildirim alındığında" ve "herhangi bir uygulama"yı seçiyoruz.

image

image

4. Sonraki yerde isterseniz kendinizce özelleştirmeler yapabilirsiniz, ama şuan bunu anlatmaya gerek yok, direk olarak "tamam"a basıyoruz.

5. "Eylemler" kısmında, ekran bölümünde "ekranı aç/kapa" seçeneğini buluyoruz.

image

6. Burada ise ekranı aç seçeneğini seçiyoruz. Ama gördüğünüz gibi burada 2 tane ekranı açma seçeneği var. Bu yüzden burada deneme yanılma yapıp hangisi daha iyi çalışıyor veya çalışıyor mu onu bulmanız lazım. Şahsen bende 1. seçenek çalışmadı, ondan 2. (alternatif) kullandım ve sorunsuz çalıştı.

image

Tüm işlemler bittiğinde makro böyle gözükmeli.

image

Bundan sonrasında makroya bir isim verip alttaki tamamlama butonuna basıyoruz. Bu şekilde işlemimiz tamamlanmış oluyor. Az önce de dediğim gibi, eğer seçtiğiniz seçenek olmaz ise diğerini deneyin.

Umarım bu yazımın faydası dokunur:)

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
macrodroid nerden indirebilirim
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
play store?
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Diğer
Bunun yerine direk glimpese indirsek yine aynısı olmuyor mu?
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Denemedim ama o da kullanılabilir gibi gözüküyor. Bu yöntemde kısaca elimdeki malzemeyi kullandım. Zaten bu program bende vardı ondan araştırma yapmadım.