cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Beta testleri bitiyor?

(Topic created on: 02-20-2025 06:53 PM)
370 Views
itzRabel
Active Level 6
Options
Diğer
Az önce okuduğum bir yazıda dün açılan başlıklar hakkında kafamda bazı şeyler oturdu. Okuduğum yazı ışığında doğruluğu 100% olmasa da daha aylar var diyenler ile hafta belki haftalar var diyenleri bir araya getirmek istiyorum. 

OneUI 7 Beta Testleri 4 Aşama Mı, Yoksa 6 Aşama Mı?
Dün iki farklı başlığın ilki olan paylaşımda 4. aşama son aşama dendi. Fakat ikinci paylaşımda 6 aşama planlandığı söylendi. Okuduğum makalede ise S24 serisi için(burası çok önemli) beta testlerinin 4. aşama ile son bulduğu yazılıydı.Bu da bizlere 4 aşama kısmının S24 serisi için olduğunu ve 6 aşamanın direkt gelecek tüm seriler için maksimum limit olarak belirlendiğini gösterebilir. Bu aşamada yorumlama üzerine gidilebilir. Ben daha önce bir Samsung beta testi sürecine katılmadım. Ama bu yazıdan anladığım kadarı ile Samsung OneUI 7 için 6 aşamalı beta süreci oluşturmuş ve 4. aşama s24 serisi için kararlı sürüm yayınlamak adına yeterli olmuş. Fakat en çok sorun yaşayan modelde maksimum 6
 aşamaya kadar gidileceğini fikir olarak edindim. 

Özetle
S24 serisi 4. beta ile beta sürecini test sonunda kapatıp
Stabil ve resmi OneUI 7 sürümüne geçecek. 
6 aşama ise diğer modeller için gerekli durumda kullanılacak.

Okuduğum yazının linki (ana ekranı sağa çektiğinizde çıkan Google Haberler kısmından paylaş seçeneği ile alınmıştır):

Exclusive: Samsung plans to close One UI 7 beta program for the Galaxy S24, stable update next

Kaynak: Sammy Fans

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Daisy26
Active Level 6
Diğer
Umarım s24 serisi için 4 son olur da alırız yoksa 6 ya kadar çok beklicez 😔

View solution in context

Solution
Daisy26
Active Level 6
Diğer
Evet yoksa Nisan veya mayısa kadar beklicez herkesin konuştuğu tek şey bu onlarda farkındadır kesin artık gerçekten hatalar var diye mi yoksa s25 satılsın diye mi bilmiyorum ama geciktiriyorlar güncellemeyi çok da geciktirmeden versinler yani 🙄

View solution in context

Solution
Daisy26
Active Level 6
Diğer
Bence de 7 de çok güzel özellikler var beklediğimize değecek samsung güncelleme işini iyi yapıyor aslında sadece bu gecikme can sıkıcı çıkıp bir açıklama yapmasalar şu tarihte gelecek diye millet rahatlayacak bir açıklama olmadığı için her kulaktan bir ses çıkıyor

View solution in context

Solution
Daisy26
Active Level 6
Diğer
Aynen zahmet edip açıklama yapan da yok neyse mecbur beklicez yapıcak bir şey yok ama en fazla 1 2 aya yayınlarlar bence zaman hızlı geçiyor alıcaz 7 yi illaki sonra 7.1 nerde Android 15 16 vs dicez 😂 bitmicek bu

View solution in context

10 Comments
Diğer
Kaç ay oldu, hala betanın bitmesini mi bekliyoruz? Bende haber vardır diye girdim ama...
itzRabel
Active Level 6
Diğer
Evet maalesef hala beta süreci devam ediyor. Anladığım kadarıyla ekrandaki renk kalibrasyonu sorunu da çözülmüş ve kontrol amaçlı 4. ve son olmasınu umduğum beta sürümünü yayınladılar dün. Şuan Kore ve Hindistan için yayınlanmış durumda
Solution
Daisy26
Active Level 6
Diğer
Umarım s24 serisi için 4 son olur da alırız yoksa 6 ya kadar çok beklicez 😔
itzRabel
Active Level 6
Diğer
Ben de öyle umuyorum. Bu paylaştığım makalede bahsi geçen kişi daha önce bir çok kez doğru ön bilgiler vermiş deniliyor. Umarım bu da doğru olur da mutlu oluruz...
Solution
Daisy26
Active Level 6
Diğer
Evet yoksa Nisan veya mayısa kadar beklicez herkesin konuştuğu tek şey bu onlarda farkındadır kesin artık gerçekten hatalar var diye mi yoksa s25 satılsın diye mi bilmiyorum ama geciktiriyorlar güncellemeyi çok da geciktirmeden versinler yani 🙄
itzRabel
Active Level 6
Diğer
Çok doğru. Şuan insanlar Samsung'un ne yaptığını anlamaya çalışıyor ve sadeve Members'da değil pek çok forumda tartışma konusu olmuş durumda. Samsung'un bu bekleme sürecini iyi yönetemediğini düşünsem de buna değeceğini biliyorum. Gelen özellikler ve akıcılık içimizi ferahlatacak. Ayrıca güçlü sızıntılara göre 2025'in 2. çeyreği sonlarında yayınlanması planlanan Android 16 sürümü için Samsung'un bu sefer hızlı davranıp Android 16 tabalı OneUI 8.0'ı 3. çeyrek başlarında çıkartacağı söyleniyor... bakalım hayırlısı...
Solution
Daisy26
Active Level 6
Diğer
Bence de 7 de çok güzel özellikler var beklediğimize değecek samsung güncelleme işini iyi yapıyor aslında sadece bu gecikme can sıkıcı çıkıp bir açıklama yapmasalar şu tarihte gelecek diye millet rahatlayacak bir açıklama olmadığı için her kulaktan bir ses çıkıyor
itzRabel
Active Level 6
Diğer
Yaşanan sorunları zaten kullanıcılar paylaşıyor... Samsung keşke bari arada çıkıp bakın bu sorunlar hala düzeltilemedi ama çalışıyoruz vs dese yine iyi... Beklerken yaşlandık yeminle 😂
Solution
Daisy26
Active Level 6
Diğer
Aynen zahmet edip açıklama yapan da yok neyse mecbur beklicez yapıcak bir şey yok ama en fazla 1 2 aya yayınlarlar bence zaman hızlı geçiyor alıcaz 7 yi illaki sonra 7.1 nerde Android 15 16 vs dicez 😂 bitmicek bu