- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Siberizm, çokta uzak olmayan bir geçmişte aranızdan ayrılan genel olarak sevilmeyen bir isimdi. Belki de bir çoğunuz çok bilmiş olarak adlandırdı.
Ben Siberizm. Bir talihsizlik sonucunda hesabım kalıcı olarak yasaklandı. Canlı destek ile durumu konuştum. Modların sorumsuzluğu olduğunu kabul etselerde hesabın tek seferlik yasaklandığını ve geri dönüşü olmadığını bildirdiler.
Modların ihtarını zamanında yapmayıp üstüne üstlük belirtilen uyarıdan neredeyse 1 hafta sonra yasaklama getirdiklerini bildirdim. Kontrol sağlandı ve bu durumu anlayışla karşıladılar. Henüz hesabım açılmadı.
Vazgeçmedim. Hala yetkili ekipler ile görüşme içerisindeyim. Son 24 saatte Samsung Türkiye tarafından 6 kez arandım ve her seferinde sorunumu yeniden anlattım. Bir çözüm yolu sunmaya çalıştıklarını da bildirdiler. Klasik sorumuzu soralım:
Siz ne düşünüyorsunuz dostlar?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
DiğerHenüz net bir cevap alamadım hocam. Pazartesi itibariyle Samsung Türkiye ekibiyle yeniden iletişim halinde olacağım. Hafta sonu olduğundan dolayı çalışmazlar. Yeniden etkin hale getirebilmek için çabalıyorum. Şaşırtıcı şekilde onlarda yardımcı olmaya çalışıyorlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
DiğerModlar beni sevmiyor maalesef
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
DiğerKeşkeee 😂🙏🏻
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
DiğerHepimizde böyle bu durum takma kafana mesela bende pembe ve siyah mod ile iyiyim burada ama herkes bir değil sonuçta onlar da insan herkes farklı oluyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
DiğerHocam benim derdim modların beni sevip sevmemesi değil ya işlerini düzgün yapsalar gerçekten umurumda olmaz. Bir konum kaldırılıyor. Niye? Sebep yok modlar bildirmiyor. 4 kez konum kaldırılıyor niye? Yine yanıt yok üstüne ban var