Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Kütüphanede internet paylaşımı yapiyordum tabletimle böyle bir grup istegi geldi. Nasil böyle kolayca yapabilabiliyor bu
5 Comments
A_samet
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer
Selam ErenG09 😊
Yaşadığın durumu anladım birkaç önerim var bunları yaparsan ortak ağ'da seni böyle rahatsız edebileceklerini düşünmüyorum
Ekranı üstten aşağı kaydırıp Hızlı Ayarlar panelini açın. 'Quick Share' (Hızlı Paylaşım) simgesine basılı tutun. Açılan ayar ekranında, "Sizi kimler görebilir?" veya "Paylaşıma kimler izin verebilir?" seçeneğini "Hiç kimse" olarak değiştirin.
Bunu yaptığınızda, kütüphanedeki diğer cihazlar tabletinizi göremez ve size dosya gönderme isteği yollayamaz.
Ve şunu da açmayı unutmayın
Mesajlar>Sağ üst üç nokta>Numaraları ve spam'i engelle>Arayan kimliği ve spam koruması (açık hale getirin)
Sizi artık rahatsız edemeyecekler kütüphanede iyi çalışmalar dilerim 🙏😊
Yaşadığın durumu anladım birkaç önerim var bunları yaparsan ortak ağ'da seni böyle rahatsız edebileceklerini düşünmüyorum
Ekranı üstten aşağı kaydırıp Hızlı Ayarlar panelini açın. 'Quick Share' (Hızlı Paylaşım) simgesine basılı tutun. Açılan ayar ekranında, "Sizi kimler görebilir?" veya "Paylaşıma kimler izin verebilir?" seçeneğini "Hiç kimse" olarak değiştirin.
Bunu yaptığınızda, kütüphanedeki diğer cihazlar tabletinizi göremez ve size dosya gönderme isteği yollayamaz.
Ve şunu da açmayı unutmayın
Mesajlar>Sağ üst üç nokta>Numaraları ve spam'i engelle>Arayan kimliği ve spam koruması (açık hale getirin)
Sizi artık rahatsız edemeyecekler kütüphanede iyi çalışmalar dilerim 🙏😊
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer
Merhaba. Bilgin icin teşekkürler ama 2 ayar da kapalı bende yani birinin internet paylasımından numarami sms grubuna eklemesi mümkün değil. Anlamadım bende. İçinde hem yabancı hem de yerli no ait kişiler vardı.
A_samet
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer
Tekrar selam ErenG09
Yaşadığın durumu çözemeyip yardımcı olamadığım için üzgünüm konuyu takibe alıyorum bu konu hakkında sizlere geri dönüş yapacağım en kısa sürede 🙏
Yaşadığın durumu çözemeyip yardımcı olamadığım için üzgünüm konuyu takibe alıyorum bu konu hakkında sizlere geri dönüş yapacağım en kısa sürede 🙏
A_samet
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer
@ErenG09 Tabletin tam modelini öğrenebilir miyim?
Daveti gönderen kullanıcı Türkiye numarası üzerinden miydi yoksa farklı bir ülke kodu ile mi başlıyordu?
Daveti gönderen kullanıcı Türkiye numarası üzerinden miydi yoksa farklı bir ülke kodu ile mi başlıyordu?
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Diğer
Davet gönderen kullanıcı yoktu no azerbaycandan bide tr'den vardı.