cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

BU MODELLER İÇİN GÜNCELLEME DESTEĞİ TAMAMEN KESİLDİ👇📱⚠️

(Topic created on: 02-06-2024 12:36 PM)
745 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Samsung bu hafta Galaxy cihazları için güvenlik güncelleme programında bazı değişiklikler yaparak bazılarını daha az güncellemeye indirdi ve diğerlerini listeden tamamen çıkardı.

Kaldırılan cihazlar arasında Galaxy Tab S6/Tab S6 5G ve Galaxy A01 yer alıyor ancak en dikkat çekici olanı Galaxy A51 inki. Galaxy A51'in hem LTE hem de 5G versiyonları geçen aya kadar yılda iki kez güncelleme programındaydı ancak bu aydan itibaren yalnızca 5G modeli güncelleme alacak.

image

8 Comments
Diğer
S20 serileri
A51 / A71 serileri
M31 / M51 serileri
Daha nice 2020 model telefonlarin desteği kesildi S20 FE 256/8 Snapdragon Modelini sırf bu yüzden degistirdim :(
ben006
Expert Level 5
Diğer
Yazilim biti ama guvrnlik alacak
Diğer
Bir zahmet alsınlar :)
enineboyuna06
Active Level 9
Diğer
Sd kartı geri getirmedikleri sürece kullanmaya devam edeceğim. Snapdragonlu Note 20 Ultra'dan bile daha güzel. S20 FE kadar ince, hafif, güçlü işlemcili, sd kart girişli, güncelleme almasa dahi sadece One UI yeter dedirten, kaliteli ekranlı, iş gören pilli, oldukça güçlü arka kamera paketli, bu özelliklerin hepsini bir arada sunan başka bir telefon yapılmamıştır.
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Diğer
Arkadaşlar android te güncelleme pek önemli değil şuan android 8 cihazlar taş gibi çalışmaya devam ediyor. Güvenlik güncellemesini de kafaya takmayın telefona kaliteli bir anti virüs yüklersiniz olur biter.
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Diğer
A02s yada 02 gelir mi güncelleme son olarak 2 yıl geçti
Anonymous
Not applicable
Diğer
Gelecek
0 Likes
Diğer
Usta m51 kullanıyorum hala hızlı herşeyi oynatıyor