cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Böyle bir etkinlik kesinlikle bu forumda da olmalı 👇

(Topic created on: a month ago)
269 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Diğer
Rakip firmanın forumunda böyle bir etkinlik ve yarışma yapılmaya başlandı. Böyle bir etkinliğin ve yarışmanın kesinlikle bu forumda da yapılması gerekiyor. Samsung kullanıcılarının da böyle bir etkinlik hakkı kesinlikle.

Değerli moderatör arkadaşlar lütfen konuyu silmeyin ve okuyun eminim sizde bana hak vereceksiniz. Çünkü Samsung Türkiye de bu yarışmayı düzenleyen diğer firmaya nazaran çok daha fazla tutuluyor ve seviliyor. 

image

image

image

image

image

16 Comments
Diğer
Mi'cilerde moderatörlerle üyeler dost gibi iç içeler. Keşke bizim moderatörlerimiz de bize dost gibi yaklaşsa.
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Bu konuda ben yorum yapmayayım sonra kızıyorlar bana
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Sadece aynen öyle ve keşke diyorum sana sen anla gerisini
Diğer

100 bin tl mi vay be

Mami14
Active Level 8
Diğer
Keşke bizim members moderatörleri de böyle olsa belki bir gün 🥲
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Ümit hep var belki bir gün umarım 🙏
Mami14
Active Level 8
Diğer
İnşallah 🤲
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Önemli olan bu etkinlikte değil aslında burada önemli olan onların biz üyelere karşı olan tutumu ve yaklaşımı

Yarışma içinde evet olması gerekli burada da haa belki bu denli büyük bir şey değil ama en azından ayda bir kere bir kişiye bir kablo adaptör kulaklık falan verilebilir sadece bu uygulamaya özel olarak oda şu şekilde olur bir fotoğraf yarışması yapılır bir tema belirlenir bir süre verilir o sürede herkes katılır kazananı yine moderatör arkadaşlar seçer bu şekilde olur hiç yoksa
Mami14
Active Level 8
Diğer
Evet yurt dışında var bu haksızlık gerçekten büyük bir hediye de şart değil ki dediğiniz gibi burada sadece eğlenmek istiyoruz biz gerçi artık eğlence de yok malesef hergün bir kötü habere uyanmaktan bıktım en azından eğlenebilsek ülkemiz de de olsa bu etkinlik çok birşey istediğimizi inan zannetmiyorum bizim sadece gülmeye eğlenmeye ihtiyacımız var çok mu şey istiyoruz