cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aynı Fiyat Bandındaki Rakip Cihazları karşılaştırıyorum #2

(Topic created on: 01-12-2025 06:41 PM)
364 Views
ˢᵖᵃᶜᵉˡⁱⁿᵉ
Expert Level 5
Options
Diğer

image

Bugünkü bütçemiz: 14.000₺ civarı

Samsung Galaxy A35

Ekran : Super Amoled 120hz 
Pil : 5000 mAh
Kamera : 50mp f1.8 OIS 4k&30 video
İşlemci : Exynos 1380 

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Ekran : Amoled 120hz
Pil : 5000 mAh 
Kamera : 200mp f1.65 OIS 4k&30 video 
İşlemci : MediaTek Dimensity 1080

Bu fiyat bandında hangi cihazı seçerdiniz ?

# Donanım özelliklerini yüzeysel olarak verdim hangisinin daha iyi olduğunu yorumlarda tartışalım 

s24fe
Expert Level 1
Diğer
Güncelleme desteği,eminim ki daha iyi bir ön kamera ve yardımcı kameralar ile a35 bence daha iyi.Xiaomi eminim 120w şarj oluyordur aman amaaaann en iyisi o oluyor
Diğer
On kamera bariz çok daha iyi çünkü redminin berbat olduğunu biliyorum *on kamera olarak
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
Açık ara redmi donanım olarak üstün özellikle kamera tarafında a35 çok etkisiz...

Lakin herşey donanım ile olmuyor redmi yazılımları arayüzü henüz samsung kadar iyi değil...eğer o donanım a35 olsaydı kesinlikle a35 s23fe karşılaştırması gibi olurdu
Diğer
Antutu ve geekbench testlerinde a35 daha iyi görünüyor redminin arka ana kamera lensi daha iyi olsada diğer lensler (0.5 , makro ) vasat bir şekilde geliyor . On kamerayı bahsetmek bile istemiyorum (gerçekten çok kötü)
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
İyi bir sisteme sahip olsaydı performans daha iyi olacaktı.ben kararsızım bu konuda özellikle ana kamera .2.24 piksel yoğunluğu var.bu yoğunluk S serisindeki cihazlarda var sadece
Diğer
Bu iki cihazdan hangisini secerdiniz peki ?
Diğer
Ona bakarsan redmi diyer ozelliklerinden ustun ama samsung yazilim konusunda redmiden daha ustun
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
Bunu yazdım zaten bende yazılım konusunu
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Diğer
Redmi Note 12 Pro Plus Türkiye Garantili Mi ?
0 Likes
Diğer
Evet
0 Likes