Original topic:

Artık Samsung Cihaz satın almamak

(Topic created on: 04-07-2025 10:09 PM)
343 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Diğer
 Samsung'un bu güncelleme politakası yüzünden **bleep** etmeyi düşünüyorum, (satın almamak) One UI güncellemesi 1-2 gün gibi ciddi bir süre gecikirse artık samsung cihazları almama kararı aldım.

S24 Ultra-A55-A54-A52-A51-A50-A35
Samsung Watch 4c - Watch 7
Süpürge makinesinden, televizyona kadar bir çok Samsung cihazım var.

Kore'ye zamanında verebiliyorsanız bize de vermek zorundasınız, aynı paraları ödüyoruz.

Samsung'un ekosistemini seviyorum fakat bu artık tüketicinin iyi niyetini suistimal etmektir benim gözümde.
En azından beta programında olabilirdik...

Gidip daha iyi kameraya sahip, daha iyi bir bataryayı sahip ve daha hızlı şarj olan bir telefonu çok daha uyguna alabilirdim; ama ben yazılımdan ötürü özelikle Samsung tercih ettim, o yazılımı da şuan bana düzgün veremiyorsan ne farkın kaldı; Xiaomi'den Realme'den Huawei'den Vivo'dan ?

Artık Apple cihazlara ve Vivo cihazlara daha sıcak bakıyorum. 

7 Comments
Diğer
Honor iyidir Huaweide Google yok
TitanCameraMan
Active Level 10
Diğer
Honor Tab X9 aldım sözde 120 hz bir cihaz ama çoğunluk uygulama ve kendi arayüzünde 90 hz çalışıyor.
0 Likes
Diğer
Magic 7 pro iyidir
0 Likes
Diğer
7 yıl güncelleme sözü var
0 Likes
user619397
Active Level 9
Diğer
aynen öyle vallaha bu yaz üniversite için tab s10 fe düşünüyordum artık ipad 11. nesil alacağım. allah izin verirse yavaş yavaş bu s24 belasından da kurtulup iphone alacağım. zaten kumlu ekran sorunumu çözmedikleri gibi cihaza önem vermedikleri için hem telefonumdan hemde bu markadan soğudum.
Kazikate
Expert Level 5
Diğer
Ne abarttınız bu güncellemeyi. Sanki güncelleme olmadığında telefon kullanılamaz hale geliyor. Gereksiz abartılıyor bu güncelleme mevzusu.
Justemre
Active Level 6
Diğer
Ya gerçekten adamı şunları yazdı diye taşlamışlar. Son tüketici olarak tamamen taleplerini içeren iyi niyetli bir mesaj yazmış. Tüm ekosistemi Samsung üzerine kurduğunu da belirtmiş ve benimle de aynı düşüncede. Kore zamanında alabiliyorsa diğer ülkelere de verdiğin tarihte göndereceksin kardeşim bitti. Orada ki adam para verip alıyor da burada bedava mı satıyorsun ne bu iki yüzlülük. Savunacak şeyleri kalmayınca 2000 3000 satır kod yazmaktan bahsediyorlar. Adamların işleri bu ve ellerine yüzlerine bulaştırdılar bitti