cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arkadaşlar Herkese Merhabalar.

(Topic created on: 03-01-2025 02:09 PM)
247 Views
TRAtaberk
Expert Level 1
Options
Diğer
Selamlar öncelikle,samsung members topluluk kısmını elimden geldiğince doğru bilgilerle,bilgilendirmeye çalışıyorum.Güzel yorumlarınız beğenileriniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Asıl konumuza gelecek olursak burası insanların sorunlarını çözmek için en azından fikir alışverişi yapılması olarak kullanılan bir topluluk olarak kullanılsa daha doğru olur.Örnek olarak hoş geldin ramazan,hayırlı kandiller,hayırlı cumalar,gibi şeyler buranın yeri mi sizce ? Samsungun OneUI beta programında niye Türkiye yok,milyonlarca kullanan varken hiç düşündünüz mü ? Veya bizi niye önemsemiyorlar kullanıcı olarak,Girip bakıyorlar Members USA veya Ukrayna,Hindistan adamlar konu açıyorlar beta güncellemeden sonra böyle böyle oldu diye samsung yazılım gelişitiriciside diyor'ki Burada bu sorun varmış bizde deneyelim aynı sorun bizdede varsa optimize hata düzeltmesi yapalım.Yani uzun lafın kısası buraya girip bakan,bir samsung yetkilisi der'ki,Örnek güvenlik yamasında,wifi bağlantı sorunu var ama sürekli,yok hayırlı ramazanlar,cumalar,kandiller paylaşıyor,demekki güncellemede sıkıntı yok deyip geri bildirim alamıyorlar.Kendi görüşümdür burayı emekliler yeri hayırlı ramazanlar kandiller,cumalar yazısı atayımda,beğeni alalım içimizi rahatlarım olarak değilde normal teknoloji topluluğu,sorunların çözülebildiği,yardımlaşılan bir yere ne zaman çeviririz Sizce ?
6 Comments
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Diğer
cok dogru demissin gercekten burayi bos bos seylerle dolduruyorlar
TRAtaberk
Expert Level 1
Diğer
Teşekkür ederim.
mesutyyl
Active Level 3
Diğer
Çok haklısınız, buraya hayırlı kandiller yazmanın kimseye bi faydası yok.ama bizim toplum böyle işte, bi garibiz :)
TRAtaberk
Expert Level 1
Diğer
😀😀
KrDdS23
Active Level 7
Diğer
Aralıksız paylaşılsa neyse, birkaç Ramazan paylaşımında sorun yok ki
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 1
Diğer
Ben sorun var demedim dışarıdan gözükeni örnek olarak söyledim.