cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Apk yüklenmiyor

(Topic created on: 12-12-2024 02:35 PM)
563 Views
Taha2101
Active Level 2
Options
Diğer

Merhabalar 

Telefonuma apk yüklemek istiyorum ancak yüklemek istediğim oyun kurulum ekranındayken yükle yerine güncelle tıklayıncada biraz bekletip mevcut bir paketle çakıştığından dolayı yüklenemiyor hatası veriyor
Daha önceden minecraftı yüklediğim ve silerken tam silinmedi sanırım uygulamalar kısmında minecraft veya minecraftla ilgili herhangibi birşey bulunmuyor yani çakışabileceği mevcut bir uygulama yok bulabildiğim tüm geçmiş dosyaları sildim dosyalardan girip geçmiş minecraft data verilerinide silmeme rağmen hala aynı hatayı veriyor en azından hangi uygulama ile çakışıtğını öğrenmemin bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim 

image

image

image

SerCnYtmez
Active Level 6
Diğer
Sürümler uyuşmuyordur muhtemelen.
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Önceki sürümü nasıl öğrenebilirim
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Diğer
Oyunu silebiliyorsan sil onu yükle.
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Oyun yüklü değil ki yüklü olmamasına rağmen yükle yerine güncelle tuşu çıkıyor
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Diğer
Kalıntıları olması lazım, nerden indirdin?
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Android oyun cluptan indirmiştim yanlıl hatırlamıyorsam datalar kısmında bazı kalıntılar buldum ancak sildiğim zaman birşey değişmedi hala bi yerlerde hataya sebep olan bi kalıntı var sanırım ancak hiç bir yerde gözükmüyor
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Diğer
Nasıl değil?
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Yüklü olmadığının fotoğrafını atabilirim istersen sorunumda bu zaten yüklü değil ancak yüklemek istediğim zaman zaten yüklüymüşte ben 2.kez yüklemeye çalışıyormuşum gibi hata veriyor
SerCnYtmez
Active Level 6
Diğer
Zarchiverden baktın mı? O dosya uygulaması tam göstermiyor diye biliyorum.
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Zarchiverden baktığımda minecraft adında bir dosya vardı hepsini temizledim zaten ona rağmen düzelmeyince bi hata olduğunu farkettim buraya yazdım