cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Apk yüklenmiyor

(Topic created on: 12-12-2024 02:35 PM)
358 Views
Taha2101
Active Level 2
Options
Diğer

Merhabalar 

Telefonuma apk yüklemek istiyorum ancak yüklemek istediğim oyun kurulum ekranındayken yükle yerine güncelle tıklayıncada biraz bekletip mevcut bir paketle çakıştığından dolayı yüklenemiyor hatası veriyor
Daha önceden minecraftı yüklediğim ve silerken tam silinmedi sanırım uygulamalar kısmında minecraft veya minecraftla ilgili herhangibi birşey bulunmuyor yani çakışabileceği mevcut bir uygulama yok bulabildiğim tüm geçmiş dosyaları sildim dosyalardan girip geçmiş minecraft data verilerinide silmeme rağmen hala aynı hatayı veriyor en azından hangi uygulama ile çakışıtğını öğrenmemin bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim 

image

image

image

26 Comments
Diğer
Apk dosyasını da sil
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Silip farklı farklı sitelerden tekrar tekrar yükleyerek denedim düzelmedi
0 Likes
Diğer
Aynı paket adına sahip başka bir ıygulama olduğundan onunla çakışıyor muhtemelen Onu bulup kaldır
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Aynı paket adında başka bir uygulama yok ki aynı isimde önceden kalma datalar vardı onlarıda bulup kaldırdım ama aynı hata devam ediyor
0 Likes
Diğer
O zaman sürüm uyuşmazlığı var İşletim sistemine uygun eski sürümlerden dene Bunada bak arkadaş bi çözüm bulmuş https://www.mobilkulup.com/konu/paket-mevcut-bir-paketle-cakistigindan-uygulama-yuklenemedi-hatasi.1...
0 Likes
Diğer
Hali hazırda kurulu Minecraft var mı?
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Yok olsa silecem zaten ama önceden yüklediğim zamandan kalar dosyalarla çakışıyor muhtemelen
0 Likes
Diğer
Olabilir silmeyi den
0 Likes
Taha2101
Active Level 2
Diğer
Telefondaki tüm uygulama datalarını sildim 3.fotodaki gibi herhangibi bi dosya yok ancak sorun çözmülmedi bi türlü
0 Likes