Original topic:

Animasyonlu Duvar Kağıdı Nasıl Oluşturulur 😍

(Topic created on: 02-18-2026 08:06 PM)
1199 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Bugünkü gönderimde, cihazlarımızda fotoğraflar aracılığıyla animasyonlu kilit ekranlarının nasıl oluşturulacağını ve bu sayede görselliğe nasıl bir değer katacağımızı detaylandıracağım. Aşağıdaki görselde örnek olarak hazır efektler yardımıyla da bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz 😍 

image

Samsung'un Good Lock uygulamaları, kullanıcılara çeşitli yeni ayarlar ve ürün işlevleri üzerinde kapsamlı kontrol imkanı sunmaktadır. Bu işlemi Wonderland uygulaması aracılığıyla gerçekleştirmekteyiz. Şimdi kendi konseptim olan "Uçak sanki uçuyormuş gibi" efektini nasıl oluşturduğumu ve sizlerin kendi efektinizi nasıl oluşturacağınızı adım adım detaylandıracağım. 😍😍

image

Adım 1: Öncelikle Wonderland uygulaması açıyoruz ve işaretlediğim kilit ekranı ayar yerine dokunun.

image

Adım 2: Öncelikle "+" simgesine dokunmanız gerekmektedir. Ardından ekranda belirecek olan görselde "image settings" seçeneğini işaretleyiniz.

image

Adım 3: Bu işlemde, tercihinize bağlı olarak Galeri'den veya Galaxy Theme üzerinden bir fotoğraf seçimi yapabilirsiniz. Ben Galaxy Theme üzerinden seçimimi tamamlayarak fotoğrafı ekledim.

image

Adım 4: Efekt tipini işaretlediğim yerden seçebilirsiniz. Ardından belirlediğiniz efekti seçiniz.(Ben Slide efektini seçtim )Sonrasında efekt ayarlarını İşaretldiğim şekilde düzenleyebilirsiniz. 

image

(Not: Gerçekleştirilen işlemler, cihaz modeline, One UI sürümüne ve çeşitli faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebilir.)

Bu arada Cümlemize Hayırlı Ramazanlar dilerim.🙏Allah Tüm oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin İnşallah 😍🙏
29 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Diğer
Hayırlı ramazanlar, bilgilendirme için teşekkürler 😍
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim ne demek 😊Hayırlı Ramazanlar 🙏
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Diğer
Teşekkürler😊🔥
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim 😊
Akyüz
Expert Level 1
Diğer
Kalite kokan gönderi
Bilgilendirme için teşekkürler Alfatürk abi 😊 Hayırlısı ramazanlar 🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim 😊
Hayırlı ramazanlar 🙏
CyberHakim
Expert Level 5
Diğer
Ilgilendirme için teşekkürler❤ yemin ederim Tam moderatör😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim, güzel sözlerin için teşekkürler 😊
Diğer
Hocam Animasyon olması için en az 0.5x olması gerekiyor. Hepsi kapalı olursa animasyon olmaz..1771434696565.jpg