cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android auto sorunları devam

(Topic created on: 12-03-2024 10:46 PM)
72 Views
Victorybyz
Active Level 4
Options
Diğer

Merhaba

Şu Android Auto'dan neler çektim neler!

Kablosuz bir bağlanıyor bir bağlanmıyor. Bugün yine bağlanmadı. Tüm ayarları sıfırladım, tekrar kurdum; sorun çözüldü. Bu sefer de başka sorunlar başladı. Araçta kontak çevirdiğimde multimedya teybin müziği açılıyor ama kısık sesle açılıyor. Android bağlantı ekranı geliyor, bağlanıyor. Medya arka planda ses az çıkarak çalışıyor. Öne alıyorum, ses artıyor. İkinci sorun; WhatsApp bildirimi geliyor, sesli okuyor ve müziğin sesini komple kapatıyor. WhatsApp'ın tüm ayarlarını kapatsam da okuyor ve müziği arka planda kapatıyor.mılti medyayı öne alıncada medya sesi geliyor .çok saçma şeyler oluyor .

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Victorybyz,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
semihyazici
Active Level 7
Diğer
Keşke samsung auto çıksa 😊
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Victorybyz,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes