cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14 en güvenlikli android sürümü olacak

(Topic created on: 08-11-2023 12:07 AM)
Tomar753AN
Active Level 5
Options
Diğer

Google android 14'e son günlerde artan siber saldırılara karşı çok fazla güvenlik ve gizlilik özelliği ekledi. Henüz net bir şekilde hepsi bilinmese bile android 14 en güvenlikli android sürümü olacağı beta sürümlerinde bile belli. Ek bir bilgi bu kadar güvenlik ile ilgili şey eklenmesine rağmen telefon performansı etkilenmeyecek açıklandı. Ayrıca performans formanı konusunda da yeni iyileştirmeler yapacaklarını google duyurdu. Bu gidişle İOS ile kafa kafaya gidecek gibi gözüküyor Android. 

Android 14 ile ilgili sorularınızı ve bilgilerinizi yorumlarda paylaşa bilirsiniz.

image

9 Comments
İnanUyar1907
Active Level 1
Diğer
SAMSUNG A52 İÇİN NE ZAMAN GELİR MERAK EDİYORUM
Tomar753AN
Active Level 5
Diğer
Henüz net bir tarih verilmedi ama yüksek ihtimalle Eylül ayının sonlarına doğru gele bilir.
Diğer
Kullanamadıktan sonra ne fayda
Tomar753AN
Active Level 5
Diğer
Nasıl yani anlamadım. Android 14 henüz çıkmadı zaten kullanamazsın.
BurakTunç
Expert Level 4
Diğer
Sanırım cihazı güncellemeyi almayacak.
Tomar753AN
Active Level 5
Diğer
Doğru söylüyorsun.
BurakTunç
Expert Level 4
Diğer
Aslında önlemini alana Android, iOS kadar hatta daha fazla güvenlidir. Her işletim sistemi için geçerlidir bu dediğim.
carljohnsonn
Active Level 7
Diğer
Hacı kimse kusura bakmasın ama android hiçbir zaman ios seviyesine gelemez. Keşke gelse bende isterim ama bu hiçbir zaman olmaz. Haa olurda bir gün samsung kendi işletim sistemini çıkarır herşey düzgünce olur o zaman belki bir umut olur.
Diğer
Android yapısı gereği İos kadar güvenli olması pek mümkün görünmüyor..