cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

(Android 14) Samsung Galaxy m23 Telefonuma nasıl root atabilirim?

(Topic created on: 05-03-2024 07:35 PM)
560 Views
atakan_
Active Level 6
Options
Diğer
Video falan izledim rootla alakalı ama burda size danışmak istedim artıları eksileri nelerdir önerir misiniz evde nasıl atabilirim vesayre..
21 Comments
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba atakan_

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
SukruCil
Active Level 7
Diğer
Root önerilmiyor cıhaz garanti kapsamından çıkıyor cıhazda herhsngi bir sorun oluşursa servis yapmıyor root dasonra en ufak bir işlem hatası yaşatabilir ve cıhaz çöp olur yapmanızı önermiyorum
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Yo
0 Likes
Diğer
root pişmanlıktır. yıllar önce telefonuma root atmıştım. telefon 1 ay sonra kendi kendine kullanılmaz hale geldi ve içindeki yedeği olmayan tüm verilerim silindi, sd kartıma da virüs bulaşmıştı. bence hiç bulaşma
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Hyr
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
LineageOS kuracak
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Ben custom rom atmak için hiç root kullanmadım.Custom rom kurmak için root ihtiyaç yoktur bu algıyı bizim cahil türk milleti soktu herkes de böyle sanıyo.Custom rom atmak için root a da ihtiyaç yoktur custom romu kullanmak için de root a ihtiyaç yoktur
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Xiaomi Redmi 10 telefona Android 11,12,13 ve 14 atarkendi
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Diğer
Samsung Galaxy A3 2016 telefona da aynı şekilde
0 Likes