cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 13, PC için sanal bir masaüstü özelliği getirecek

(Topic created on: 02-16-2022 09:38 PM)
274 Views
RecepF
Expert Level 5
Options
Diğer
Windows'u yeni mobil işletim sisteminde çalıştırma yeteneğinin ardından , başka bir ilginç özellik keşfedildi, bir akıllı telefonun çalışma alanını bir dizüstü bilgisayara veya masaüstüne “klonlama”. Aynı zamanda, basit ekran çoğaltmadan değil, bir PC'de mobil yazılımla tam teşekküllü çalışma olasılığından bahsediyoruz.

image

9to5Google portalına göre, "yeşil robot" un yeni sürümü, Windows, Mac veya Linux bilgisayarlarda Pixel üzerinde çalışan uygulamaları açmanıza izin verecek. Aynı zamanda, Chrome OS işletim sistemine sahip bir bilgisayarda, cihazlar arasındaki etkileşim ilkesi farklı olacaktır. Bu yılın başlarında Google, uygulamaları Pixel serisi cihazlardan bir dizüstü bilgisayara aktarmak için Chromebook'lardaki Telefon Merkezi aracına bir özellik eklemeyi planladığını duyurdu.

image

image

image

Kaynağa göre, test edilen "piksel", PC ekranında tam teşekküllü bir sanal masaüstü oluşturur. Yanında, mesajlaşma uygulamalarından herhangi birini seçmenize izin veren bir iletişim kutusu açılır. Sanal ekranın boyutunun değiştirilebilmesine ek olarak, içinde çalışmak akıllı telefondaki diğer uygulamaların aynı anda kullanımını etkilemez.

Ekranın sol alt köşesindeki açılır menüde görüntülenen diğer programlar için destek bildirilir. Bunun Android 13'ün ilk önizlemesi olduğu göz önüne alındığında, özelliğin uygulanması farklı görünebilir. Google, yeni mobil işletim sisteminin yayın sürümünün özelliklerinin listesi hakkında henüz açıklama yapmadı.
2 Comments
OğuzA52
Active Level 9
Diğer
BÜYÜK YENİLİK!
Diğer
Güzel bir android gelişmesi umarım dedikleri kadar iyi olur ve gerekli olur.