RecepF
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-09-2021 04:38 PM (Last edited 09-09-2021 04:41 PM by Kızılırmak ) in
DiğerGoogle, mobil işletim sisteminin en son test yapısı olan Android 12'nin beşinci beta sürümünü duyurdu. Geleneksel düzeltmelere ve güvenlik yamalarına ek olarak, listesi zaten kamuya açık olan yeni özellikler kazandı.
İşletim sisteminin test sürümünün ana yeniliklerinden biri, cihaz genelinde uçtan uca aramaydı. Bu durumda, kullanıcı hem kişileri hem de yüklü uygulamaları arayabilir Android 12, bir akıllı telefonda bulunan en iyi eşleşmeleri sağlayacaktır. Sistem ayarlarında arama yapılacak bölümleri belirleyebilirsiniz.
Ayrıca, saat widget'ları Android 12 beta 5'te güncellendi. Şirket ayrıca, tasarımını kökten güncelleyerek standart uygulamanın yeni bir versiyonunu tanıttı. Aynı zamanda, değişiklikler standart çalar saat ve hesap makinesinin arayüzünü de etkiledi. Nearby Share, yeniden tasarlanmış bir açılır pencere aldı ve OLED cihaz sahipleri, Always-on Display için yeni bir tasarımı dört gözle bekliyor.
Google, markalı Paskalya yumurtalarını unutmadı. Bir diğer dekoratif sürpriz ise sistem ayarları menüsünden çağrılan orijinal animasyon oldu. Etkinleştirmek için, "Android Hakkında" öğesine birkaç kez dokunun ve görünen saatin saatini 12:00 olarak ayarlayın.
İşletim sisteminde, pin kodu girmeden engelleme modunu devre dışı bırakmanın imkansızlığı gibi bazı hatalar var, ancak Google'ın bu tür eksiklikleri işletim sisteminin kararlı bir sürümünü yayınlayarak düzelttiği iddia ediliyor.
0 Comments