Resolved! Solved

Original topic:

Amiral gemisi cihazların savaşı 📱📱👇

(Topic created on: 06-09-2024 08:22 PM)
577 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
piyasanın şu anda en çok satan 2 amiral gemisi cihazının detaylı karşılaştırması

Resolved!
Anonymous
Not applicable
Diğer
hayır değil Muhtemelen yazılımsal bir takılma oldu cihazı yeniden başlat bakalım kaç çıkacak pil yüzdesi
Anonymous
Not applicable
Diğer
42 dk dır böyle dur bi deniyim sonra dönüş yaparım
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ama düştü şimdi 84e daha yeniden başlatmadan
Anonymous
Not applicable
Diğer
eğer 40 küsür dakikadır hiç düşmediyse yüzde olarak yine de normal değil sen pil kalibrasyonu bir yapsana
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Nadiren oluyor bu durum telefonu kullanıyorumda ama normaldir ama bataryasinda bir sorun yok zaten o yüzden gere yok
Anonymous
Not applicable
Diğer
Videoyu az önce izlemiştim bende, ilk testteki puan farkı biraz şaşırttı beni
Anonymous
Not applicable
Diğer
işte aşağıda yazdım zaten nedenini Eyüp arayüz ağır çalıştığı için maalesef sentetik testlere de bu durum yansıyor orada xiaomi'nin puanı daha yüksek çıktığı için Xiaomi daha iyi olmuyor ki çünkü test yapılırken o sistem her şeyi denetliyor donanımı yazılımı vesaire
Anonymous
Not applicable
Diğer
Doğru 👍
Anonymous
Not applicable
Diğer
RAM tüketim sorununu düzeltmeleri gerekiyor çünkü bu bir sorun ve bunu sadece ben değil çoğu arkadaş söylüyor burada 5.1'de bu problem yokmuş az çok hepimiz de Samsung cihaz var belki de birden fazla var 5.1 sürümü yüklü olanlar ile 6.1 sürümü yüklü olanlar zaten bu konuya yorum yapacaktır ve bence benim dediğimi doğrulayacaklardır
Diğer
xıaomi havalı ama s23 ultra varken ikisinede bakmam🤗(yazılım ve diğer özellikler benim için yeterli).