Resolved! Solved

Original topic:

Amiral gemisi cihazların savaşı 📱📱👇

(Topic created on: 06-09-2024 08:40 PM)
205 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
piyasanın şu anda en çok satan 2 amiral gemisi cihazının detaylı karşılaştırması

21 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
14 ultrayı listelerde göremedim çok mu satmış
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet samsung'dan sonra amiral gemisi cihazlar içerisinde Xiaomi 2 sırada geliyor tabii iPhone'u saymazsam
Anonymous
Not applicable
Diğer
S24 Ultra >>
Anonymous
Not applicable
Diğer
donanım olarak Samsung çok iyi xiaomi'ye oranla ama yazılımda sorunu var maalesef bu model için söylemiyorum genelde söylüyorum Samsung'un arayüzü maalesef RAM tüketimi noktasında çok ağır çalışıyor ve bu da maalesef burada göründüğü gibi test sonuçlarının bazılarını yansıyor bunu düzeltirlerse bütün cihazlar daha hızlı olur ve Xiaomi dahil olmak üzere bütün markaları geçer
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen öyle one ui 7.0 umarım iyi olur yazılım önemli ki boşuna demiyor honor ceosu Apple sorunlarını falan yazılımla kapatıyor diye
Anonymous
Not applicable
Diğer
aynen öyle aslında Samsung'un 5.1 sürümlerinde bu problem yokmuş 6 sürümleri ile birlikte gelmiş çoğu arkadaş öyle söylüyor umarım 7 ile düzeltilir hatta bunun daha detaylı testleri de YouTube'da var RAM tüketim testleri diye Xiaomi ve Samsung arasında onlara da bakabilirler
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet ne olduysa 6.0 dan sonra oldu
Anonymous
Not applicable
Diğer
mesela benim kullandığım Xiaomi cihazı benim şu an elimde kullandığım Samsung cihazı ile birebir eş değer yani hız olarak falan segment olarak ama arayüz akıcılığı olarak şu an için konuşuyorum Xiaomi daha hızlı ama ileride değişirse tabii bilemem
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
O değilde benim telefonumun şarjı hala 85 den düşmedi baya Bayadır normal mi acaba (85 e kadar şarj ettim 85 de çıkardım