cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Acil yardım

(Topic created on: 12-06-2021 09:11 PM)
249 Views
ARDA51TABS6LİTE
Expert Level 4
Options
Diğer

Arkadaşlar herkese selamlar yaklaşık 2 3 gün önce bir ses kaydetmiştim birden fazla baya önemli şeylerdi benim için flash belleğe atmıştım fakat şimdi açıp dinlemeye çalışıyorum ama 0KB gösteriyor cihaz windows 7 çok acil yardım gerekli

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba ARDAJ8TABS6LİTE,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Diğer
Bir converter ile o ses dosyasını farklı bir ses kodlaması ile değiştirmeyi dene...Örnek olarak kaydettiğin ses dosyasını mp3 ise bunu waw aac vb başka formatlara çevirmeyi dene.
0 Likes
Diğer
Sanada katılıyorum ama bazen bu duruma oluyor
0 Likes
Diğer
denedim olmadı
0 Likes
Diğer
Flaş bilgileri yemiş olabilir yani biçimlendirmiştır PC de tekrar deneyiniz olmazsa geçmiş olsun
0 Likes
Diğer
olmadı
0 Likes
Diğer
Not: Bazı ses kayıtları var bazıları yok çoğunluk yok
Diğer
O zaman geçmiş olsun bu durum banada oldu dosya açılamaz artık yapacak bişey yok Flaş bilgileri yok etmiş
0 Likes
Diğer
Olabilir bazısı gelir bazısı için hata verir dediğim gibi bazı sesleri flaş kendi içinde yok saymış
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Taşıma esnasında oluşan bir hata bu benim de başıma geliyor bazen ama dönüşü yok bildiğim kadarıyla o yüzden önemli ses kayıtlarını taşırken yedek al öyle taşı
0 Likes