cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

APPLE MI ? SAMSUNG MU ?

(Topic created on: 01-03-2021 10:05 PM)
257 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Arkadaşlar biliyorsunuz iki markada yıllardır rekabet içindeler ve başarılılar apple kendi sistem ve uygulamalarını geliştirirken samsung ve diğer markalar android le yoluna devam ediyolar sizce bu iki teknoloji devi firmanın hangisi daha iyi ? Sebepleriyle bu konuyu tartışalım istedim.

6 Comments
mustafa066666
Active Level 6
Diğer
bence samsung apple güncellemelerle telefonu yavaşlatması kanıtlandıktan sonra hiçbir şüphem kalmadı samsungun daha iyi olduğundan hayatım boyunca ailemle samsung kullandım televizyondan buzdolabına kadar nerdeyse tüm ürünler samsung ve 1 tane bile sorunumuz olmadı
Anonymous
Not applicable
Diğer
bende yıllardır samsung kullanıyorum ve memnunum ancak insanların çoğu apple almak istiyo apple artısı kendini android değil ios olarak tanıtması samsung ve diğer markalar google a bağlı fakat apple başka firmadan bağımsız kendi uygulamalarını üretiyo diğer markalardan farklı sistemleri apple 'ın artısı da bu samsung 'un eksisi de google a çok bağlı olup uygulamalarını devre dışı bırakması
Serious77
Beginner Level 2
Diğer
samsung ucuz ve kaliteli iphone kaliteli ama pahalı
Anonymous
Not applicable
Diğer
samsung un s ve note serileride apple kadar pahalı ancak samsung her bütçeye uygun üretim yapıyo A serisi gibi apple 'ın artısı android olmayıp kendi uygulamalarını üretmesi samsung un eksisi google a çok bağlı olması uygulamalarını geliştirmeyip devre dışı bırakması
A21sss
Active Level 10
Diğer
samsung cok üretir ucuz satar iPhone üretir ama batarya konusu tartışılır işlemci ios olması uygulama ici berbat ikitane sebebi var iPhone almamak için batarya uygulamaları zayıf ve çok pahalı isterse çelik kasa ekran gövde olsun o para verilmez ios işletim sistemi için verilmez okadar para Her türlü samsung ekran büyüklüğünü dünyaya duyurdu
Anonymous
Not applicable
Diğer
samsung google a çok bağlı olmasa dünyanın en iyisi ama üretmiyo apple 'ın tek artısı google a bağlı olmayıp kendi sistemlerini yapıyo tek artısi bu sadece