cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-19-2021 01:45 PM)
93685 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,929 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
S21 serisi s22 den daha önce gelir problem çıktı ise s22 serisinde
Poetrist
Active Level 7
Diğer
Sammobile da da geçen perşembe verdiği ülkelerde kaldı başka ülkeye verilmedi
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Dün hindistanda s22 serisi yayınlanmış dwl1 sürümü yani bu son test olup türkiyedede birkaç güne kadar yayınlanabilir bence
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kanka umutsuzluk yaratmak istemem ama A34 için hindistan''da yayınlayalım 1-2 hafta oldu ama tık yok nedense?🫤
karainci
Active Level 1
Diğer
Giren bize giriyor dicem de ayıp olacak 😄 yapsınlar bakalım testi, diğer ülkelerden daha farklı daha kaliteli sürüm alacağımız falan yok. Bildiğin işi yetiştiremiyorlar ekstra kaliteli geleceğinden değil
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hala tesler devam ediyor biteceği de yok bu ay zor gelir güncelleme bana kalırsa ilginç durum ya Avrupa daki cihazlar almış durumda, daha ne kadar bekliycegiz🤔🤔

kemalX
Active Level 5
Diğer
Değişik bir güncelleme politikası var
MEHMET58
Active Level 10
Diğer
A34 bu yıl böyleyse seneye düşünemiyorum hangi ayda verirler çok büyük çuvalladılar
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kesinlikle daha geç gelir bence
Anonymous
Not applicable
Diğer
Umudum Bitti Artık gerçekten ne yapıyorlar anlamıyorum😮💨