cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-19-2021 01:45 PM)
93701 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,929 Comments
admgvn
Active Level 2
Diğer
Dostlar Samsung telefon almayın aldırmayın verdiğiniz paraya yazık. S22 Ultra Telefonuma Ekim ayında gelecek olan android 14 güncellemesi şimdide ocak 2024 yılında gelecek gösteriyor tam bir fiyasko. Samsung'un müşterilerine verdiği değer budur. Herşey telefonu satana kadar sonrası yok.
0 Likes
admgvn
Active Level 2
Diğer
Ocak 2024 erken değilmi? 2050 yılında gelsin android 14 güncellemesi fiyaskooo samsung 😁😁😁😁😁
0 Likes
Bayburtlu
Active Level 3
Diğer
S21 5g ye android 14 ne zmn gelecek ?? Sacma sapan modellere geliyor yok a54 yok a34 ama s21 halen gelmedi neden acaba ..
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
S21 Serisi için android 14 Yarın Abd'de yayınlanacak ben bu hafta cumaya kadar türkiyeye geleceğini düşünüyorum
0 Likes
Faal
Active Level 7
Diğer
Her cihazın kendine göre fiyat performans skalası vardır saçma sapan demeyelim de. Sitem ettiğiniz konuya gelirsek eğer samsung geliştircilerinin beceriksizliği tamamen
0 Likes
Semihs21
Active Level 5
Diğer
Her ay bu ay gelir diye bekleniyor ama bu hafta gelmesi gerekir diye düşünüyorum one ui 5 geçen sene 15 aralık gibi gelmiş not tutmuştum
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Diğer
Ohoooo Afganistan biel aldı and 14'u . Değiştir CSC keyfine bak . İsviçre vs. Güncellemeyi alalı 12 gün oluyor
0 Likes
Diğer
A34 5G ye android 14 henüz gelmedi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer

Bugün Pazartesi günü A34 5G güncelleme gelecek mi 

efeakbogaaA34
Active Level 8
Diğer
Gelecek gibi