cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-19-2021 01:45 PM)
100918 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,929 Comments
bffgbjj
Active Level 7
Diğer
Tamam liste de yok A50 var mı bak yok hakımızı hala vermedi ler
ahmet_turğut
Expert Level 5
Diğer
Kral Bak sana diyorum ki güncelleme çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir güncelleme listesine yavaş yavaş gün geçtikçe liste güncellenecektir ve yeni modeller eklenecektir ve o yüzden Samsung'un resmi internet sitesinden Takipte kalınız Ayrıca cihazınız ile ilgili güncel yazılım bilgilerini öğrenmek için ve yazılım güncellemeleri takvimini incelemek için de şu adresi ziyaret edebilirsiniz
http://www.guncelmiyiz.com/
bffgbjj
Active Level 7
Diğer
Kral bende diyorum ki A50 adı yol niye lig veriyorsun Akımız vermedi ler ki
S21feeAhmett
Active Level 7
Diğer
10 kere söylediler inceleme altında zamanla yeni modeller ekleniyor hala hakkımız diyosunuz sabrederseniz gelir, gelmezse ozamqn hakkını ara
bffgbjj
Active Level 7
Diğer
Kral adı yok ama verecez ler dese adımız yaz sa 10 yıl sabrederiz ama yok şans yok kral hakımız versiler de
HaşimA22
Expert Level 5
Diğer
İPhone al rahatla
bffgbjj
Active Level 7
Diğer
15 bin tl para yok
MuzoS23
Expert Level 2
Diğer
Normalde S serisine daha önce gelmiyo mu ?
S20 serisi 14 Aralık, note20 serisi 1 Aralık yaziyo
image

S20 Ultra

image
Note20 Ultra

ben006
Expert Level 5
Diğer
Geldi s21 aldi aralikta s20 ailesi alacak s serisi listesinde a veya m serisi yok
MuzoS23
Expert Level 2
Diğer
Hayir ben s20 ve note20 serisi için dedim